maanantai 4. syyskuuta 2017

Matka peking

Useita aktiviteetteja ja kierroksia. Ota kaikki irti matkastasi. Lahjoita unohtumaton elämys. Tee ystäväsi matkasta erityinen. Löydä suosituimmat elämykset. Varaa suosituimmat kierrokset.

Niin yksinkertaista. Takaamme parhaat hotellihinnat. Hotelleja puoleen hintaan. Lounas retken aikana. Nykyisin pääkaupunki on Kiinan.


Kiinan nopea nousu maailman talousmahtien joukkoon näkyy niissä modernina arkkitehtuurina, huippumuotina ja uusimpana teknologiana, esimerkiksi nämä kaupungit yhdistävänä luotijunayhteytenä. Kiinassa kaikki on suurta, ja kaikki on toisin. Vuosituhantinen historia, Kiinan keisarien perintö ja eri dynastioiden värikkäät vaiheet ovat muovanneet tätä suurta maata, jossa menneisyys kietoutuu nykyhetkeen ja uuden vuosituhannen elämään.

Peking - muureja ja silkkikujia. Perheyritys Lomalinja tarjoaa n. Jokaisen matkan on tuottanut suomalaisena työnä yksi meistä, ja me myös vastaamme matkanne onnistumisesta alusta loppuun. Laske etäisyydet maailmanlaajuisesti: suora linja, aikaero, reitinlaskenta, ajoaika, reittitiedot.


Autolla, junalla, laivalla tai lentokoneella. Vuokraa pyörä, voimistele puistossa tai osta katuherkkuja hutongeista. Koe ikoniset nähtävyydet. Jos maailmanhistoriasta pitäisi löytää se suuruudenhulluin mies, niin Kiinan ensimmäiseksi keisariksi itsensä nimennyt Qin Shihuangdi olisi hyvä ehdokas.


Qin Shihuangdi todellakin nimitti itsensä Kiinan ensimmäiseksi keisariksi, joka on aika kova veto jo itsessään. Daxingin lentokentältä on hyvät yhteydet kaupunkiin. Third Ring Road –asemalta lentokentälle kestää vain minuuttia metrolla.


Matkasuunnittelua varten voit varata tapaamisen matka -asiantuntijamme kanssa arkisin klo 8. Ilmoita meille ajankohtatoiveesi, minkä jälkeen olemme yhteydessä tapaamisajan vahvistamiseksi. Adrianmeren auringossa kylpevä Kroatia on noussut monen lomailijan suosikiksi. Kuvankauniin luonnon ympäröimät historialliset kylät ja kaupungit, herkullista lähiruokaa arvostava ruokakulttuuri ja lukuisat aktiviteetit kiteyttävät unelmiesi lomamatkan Kroatian postikorttimaisemissa. Tjäreborgilta löydät lomamatkat juuri sinulle! Meiltä saat lennot ja hotellit, rantalomat ja kaupunkilomat, risteilyt, perhelomat, aktiivilomat sekä muut monipuoliset matkat.


Valitse oma lomasi!

Silloin sotilaat ampuivat juuri tälle torille pyrkineitä ihmisiä, jotka vaativat opiskelijoiden oikeuksia ja lehdistönvapautta. Yksi nauru parantaa sata surua” Kiinalainen sananlasku. Sen mukaan terveys on sitä, kun energia – Qi – virta on tasapainoista ja harmonista. Matka Kiinaan on kosketus kielellisesti ja kulttuurillisesti täysin erilaiseen maailmaan. Saavumme aamulla klo 6. Lentokentältä ajamme kaupungin keskustaan ja käymme Taivaallisen rauhan aukiolla, jota ympäröivät Kiinan tärkeimmät hallintorakennukset.


Täältä löytyvät muun muassa Kansojen halli ja Maon mausoleumi. Suunnitteletko jo ensi talven lomaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit