tiistai 12. syyskuuta 2017

Piipaa vihti

Reaaliaikainen hälytysten ja Piipaa -uutisten seuranta Vihti paikkakunnasta. Hälytykset päivittyvät 30s viiveelle pelastustoimen järjestelmästä. Rakennuspalo, maastopalo, tulipalo, tieliikenneonnettomuus.


Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten räätälöimiseen, käytön analysoimiseen sekä palvelun kehittämiseen. Klikkaamalla ok hyväksyt tietosuojaselosteemme sekä evästetietojen keräämisen mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Tuoreimmat uutiset, puhenaiheet ja ajankohtaisimmat artikkelit. Lue uutiset ja osallistu keskusteluun!


Liiketoiminta: Saara Pekkonen Johtaja, VOD Jyrki Huotari Ohjelmapäällikkö, Uutiset. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ei pitänyt valokuvasta, joka paljasti tukan alta näkyvän rusketusrajan. Kotimaan ja ulkomaan uutiset aina tuoreeltaan. Auringonnousu tänään 8:10.


Paikalliset säähavainnot. Ilmatieteen laitoksen säätutka näyttää seuraavan tunnin tilanteen tunnin välein. Näiltä sivuilta löydät tietoa tiesäästä sekä viimeisimmät pelastuslaitoksen hätätiedotteet. Sivustolla näkyvien sääasema- ja kelikameratietojen teknisestä toimivuudesta vastaa Liikennevirasto. Sääasemalta välittyvä tieto sisältää seuraavat tiedot:Tiesääaseman nimi (tienumeron ja kaupungin nimi)Kellonaika jolloin tieto on haettu tiesääasemaltaIlman lämpötila Celsius.


Kelikameroiden välittämän informaation avulla voit tarkastaa vallitsevan sään tai ruuhkatilanteen eri tieosuuksilla. Voit myös kelata kelikameroiden kuvia taaksepäin, noin vuorokauden ajalta, jos haluat tietää miltä tieosuus näytti aikaisemmin. Rikospaikka on viikoittainen ajankohtaisohjelma, jota juontavat pitkän linjan rikostoimittajat Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen.


Rikospaikassa pureudutaan rikoksiin rikospaikkojen, studiohaastattelujen ja mtv. Vinkkimiehet-ohjelman kautta. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Myytävät asunnot alueella Pori. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!


Suomi- tuhansia aiheita. Vielä ehtii mukaan suunnittelemaan ensi kesän Imatra-päivää. Voit tulla mukaan ilmoittautumatta, mukaan mahtuu hyvin.


Kaipaamme uusia, raikkaita ideoita päivään, nyt voit vaikuttaa päivän kulkuun. Suomen ensimmäinen ympärivuorokautinen uutispalvelu MTV Uutiset Live kertoo päivän tärkeimmät uutiset ja puheenaiheet tuoreeltaan. Täytyy omistaa tolle koiralle muutama sana, ku tossa se nähtiin, et koira on ihmisen paras ystävä hamaan loppuun saakka. Koira pelasti isäntänsä varmalta kuolemalta, kus ne savusukeltajat ei päässy siisään mutta ei sitte itte jaksanu enään pelastautua mitä lie vanhuuttaan. Löysin ihanan miehen, joka saa minut elämään.


Olen tehnyt hänen kanssa niin paljon asioita lyhyessä ajassa, mitä en ikinä koskaan ennen. Etelä-Suomen lämpö ja pohjoisen lumimäärät johtuvat siitä, että Pohjoisnavan ympärillä olevat suihkuvirtaukset eivät enää aukea ja laske kylmää ilmaa Siperian kautta Suomeen, jolloin eteläosiinkin tulisi kylmää ja lunta. Nyt suihkuvirtaukset pitävät kylmän ilman napapiirin yllä. Hilkka Peltoharju, puh.


Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, 16. Itäpuisto kerrostalohuoneiston asunto. Palokunta oli saanut kello 05:hälytyksen sankasta savusta kerrostalon rappukäytävässä ja päästäkseen asuntoon he joutuivat sahaamaan oven poikittaissuunnassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit