keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Sähköinen lahjakortti

Sähköinen lahjakortti

Osta lahjakortti Boozt. Yli 6Merkkiä Valikoimassa. S-ryhmän lahjakortti on monipuolinen ja arvostettu lahja. Lahjakortteja on neljää eri arvoa: 1 2 ja 1euroa.


Lisäksi saatavilla on lahjakortteja erilaisilla ketjuilmeillä, joiden arvon voit valita itse. Sähköinen lahjakortti on nopea ja ekologinen ratkaisu. Tarvitsetko lahjan heti? Tekstiviesti- ja sähköpostilahjakortti toimitetaan kellonympäri vuoden jokaisena päivänä.


Mukaan saa lisäksi lyhyen tervehdysviestin, jolla ilahduttaa vastaanottajan. SÄHKÖINEN LAHJAKORTTI. Valitse kortin arvo ja lisää siihen henkilökohtainen viesti.


Sähköinen lahjakortti

Lähetä kortti suoraan sähköpostiin tai valitse itsetulostettava vaihtoehto. Meiltä voit ostaa lahjakortteja joko pahvisena lahjakorttina tai sähköisenä lahjakorttina. Kun lahjakortin vaihtaa elämykseen, ei voimassaoloaika pitene, vaan voimassaoloaika määräytyy alkuperäisen lahjakortin ostopäivän mukaan. Rahallisen arvon lahjakortin voi vaihtaa ainoastaan elämyksiin. Kaikki arkipäivisin ennen klo.


Yleisesti myöhemminkin tilatut lahjakortit ehti. Elektroninen lahjakortti. Me GoGiftilla pyrimme vastaamaan niin yksityis- kuin yritysasiakkaiden tarpeisiin tarjoamalla monipuolisen valikoiman lahjakortteja satoihin liikkeisiin, tuotemerkkeihin ja elämyksiin.


Suomalaisen Kirjakaupan sähköinen lahjakortti on loistava lahjaidea ja erinomainen valinta varsinkin silloin kun tarvitset lahjan välittömästi. Vältä ruuhkat, jonottaminen ja viime hetken paniikki - sähköinen lahjakortti ehtii aina. Heti tilauksen tehtyäsi lähetämme lahjakortin sähköpostiisi. Verkkokaupassa on uudistunut lahjakortti ! Saat sähköisen lahjakortin heti sähköpostiisi.


Voit valita lahjakortin arvon itse. Valittavat lahjakortin arvot ovat euroa, euroa ja 1euroa. Lue lisää tuotteelta. Olet ehkä tekemässä viime hetken ostosta?


Anna lahjaksi sähköinen lahjakortti. Se on helppo, nopea ja täydellinen lahja. Lisää kenttiin lahjan saajan nimi, sähköpostiosoite ja toimituspäivämäärä, jos haluat, että sähköinen lahjakortti toimitetaan tälle suoraan tiettynä päivämääränä. Joululahjakortin myötä stressi lahjojen hankinnasta hellittää.


Lahjojen metsästyksestä jäävän ajan voit nyt käyttää täydellisen asun valintaan aattoiltaa varten. Aurinkomatkojen lahjakortti on oiva joulu-, syntymä-, valmistujais- tai merkkipäivälahja. Ilahduta sukulaista, ystävää tai itseäsi ja tilaa matkalahjakortti jo tänään!


Sähköinen lahjakortti

Sivustolla voit ladata kortille haluamasi summan tai valita, että lahjakortti oikeuttaa sisustussuunnittelupalveluun tavaratalossa (IKEA Family -jäsenhinta 6-, norm. 12-).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit