torstai 28. syyskuuta 2017

Prosessi kirjoitelma malli

Tiedonkäsittely vaiheittain on hallittavampaa kuin suuri kokonaisuuksia kerralla käsiteltäessä. Menetelmä jakaantuu esim. Esitettävä malli on vain malli ja siitä voidaan poiketa joustavasti oppijoiden yksilöllisyys huomioiden.


Tämä sivusto sisältää Ammatillisen opettajakorkeakoulun avoimia oppimateriaaleja. Sisällön ovat tuottaneet Anne Leppänen ja Tuija Rautio, JAMK. Sisällön käyttöoikeutta koskee Creative Commons -lisenssi (CC BY-NC).


Esseen rakentaminen on prosessi. Prosessoi luonnostekstiäsi koko ajan tarkistaen. Käsittelysi pääsisällys koostuu useista kappaleista.


Esitä kussakin kappaleessa vain yksi perusajatus, jota tuet perusteluin ja esimerkein. Kappaleen pääasia - ydinvirke - voi olla tehokas heti kappaleen alussa tai ihan lopussa. Tyyliltään esseet ovat yleensä suoraa kerrontaa, eivätkä iskusanat, yhden virkkeen kappaleet, numeroidut otsikot tai sulkeisiin sijoitetut välihuomautukset kuulu asiaan. Proakatemian esseepankki.


Kirjallisuusosuudessa käsitellään strategista johtamista ja strategialähtöistä toiminnan ohja-usta eri teorioiden muodossa. Haastattelu on yksi käytetyimpiä tiedonkeruutapoja. Vaihtaminen on nopeaa ja helppoa. Tiivistelmä laaditaan valmiille tiivistelmälomakkeelle, jonka malli on liitteenä 1. Se kirjoitetaan täydellisin lausein, ei siis pelkkien luetelmien tai otsikoiden muodossa.


Tiivistelmä sijoitetaan kansilehden jälkeen omalle sivulleen Sisällysluettelo Sisällysluettelo sijoitetaan ennen varsinaista tekstiä tiivistelmäsivun jälkeen. Se on luova prosessi , jossa kokee löytä-misen riemua, kun pystyy pelkistämään tutkimuskysymyksen, rajaamaan aineiston ja selvittä-mään metodin, jolla tutkimuskysymykseen vastataan. Prosessi - ja ympäristötekniikan koulutusalalla panostetaan jatkuvasti opetuksen toimivuuteen, opinto-ohjaukseen ja opiskelijoiden vaikutusmahdollisuuksiin koulutuksen kehittämistoimissa. Kirjoita yllä olevasta aiheesta essee. Malli on aika typistetty, mutta tarkoitin siis niin, että ensin johdannossa kerron asiat, joita käsittelen, sitten pohdiskeluosiossa kerron niistä enemmän ja oma mielipide aina omana kappaleena kun olen esitellyt yhden asian ja sitten lopuksi yhteenveto.


Tapaaminen oli tarpeellinen kertaus aiemmista asioista, mutta se ei herättänyt suuria tunteita tai ajatuksia, joten jätän suosiolla yrittämättä kirjoittaa tästä enempää. Opinnäytetyössä tarkastellaan musiikkiluokalle hakeutumista oppilaiden, vanhempien sekä opettajien näkökulmasta. Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää musiikkiluokalle hakeutumisen taustalla olevia motiiveja, valintakokeeseen valmistautumista ja kokemusta, musiikkiluokalla opiskelun edellytyksiä sekä käytetyn pääsykoemenetelmän sopivuutta oppilasaineksen valinnassa.


Työläisen palkka pysyi samana. Sosiaaliedut pysyivät samoina kunnes maailman putkahti itsenäinen työväenliikke ja on kyennyt hieman heivaamaan keskimääräistä toimeentuloa ylöspäin. Molempiin liittyvät omat rajoituksensa. Tässä jutussa käydään yleisellä tasolla läpi irtisanomis- ja purkamismenettelyt. Näin yksinkertainen tämä prosessi ei kuitenkaan ole.


Ihmisen oppiminen on monimutkainen prosessi. Koulutuksen onnistumiseen kriteerinä on visio ammattitaidosta toimintana, joka huomio sen, että valmistuttuaan opiskelijalla on niin valmiudet oppia kuin kehittää omaa alaansa saamiensa palautteiden perusteella. Kestävän kehityksen opetus jatkuu oppilaitoksessa jollain tavalla, mutta me yritämme kuvailla vain tätä yhtä osuutta opetuksesta näytelmän perusteella. DIANA- malli oli meidän päätehtävämme, ja viime tutoriaalissa päätimme, että keskitymme mallin pääperiaatteisiin.


Analysoi ja tulkitse Martti Joenpolven novellia Cumulus. Kenen näkökulmasta tarina kerrotaan ja mikä on hänen suhteensa muihin novellin henkilöihin? Miten luonnon kuvaus liittyy tarinaan? Mikä on mielestäsi novellin teema?


Perehdyttämisohjeistus perhetyöntekijöille- produktion kuvaus ja prosessi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit