maanantai 11. syyskuuta 2017

Intian suurlähetystö

Kasvojen korkeuden tulee olla noin puolet koko kuvan korkeudesta. Itse tulostetut kuvat kelpaavat hakemukseen vain, jos ne ovat riittävän teräviä. Yksityiskohtaiset kuvavaatimukset englanniksi, lyhyesti suomeksi. Se on perustettu 20.


Intian suurlähetystö

Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa. Koillis- Intian Assamin ja Tripuran osavaltioissa on puhjennut väkivaltaisuuksia, joita viranomaiset ja turvallisuusjoukot ovat tukahduttaneet kovin ottein. Matkustamista näille alueille ei suositella. Poikkeustila Jammu-Kashmirissa jatkuu. Sinne matkustamiseen vaaditaan erikoislupa eikä sitä kireän tilanteen takia muutenkaan voida suositella.


Intiaan matkustettaessasi tarvitset viisumin. Viisumi on henkilökohtainen ja määräaikainen Intian konsulaatin myöntämä asiakirja, joka antaa luvan rajanylitykseen ja maassa oleskeluun. Viisumin tyyppi perustuu vierailun laatuun ja kestoon. Intian online viisumitilauksen teet kätevästi osoitteessa solovisa.


Intian matkaa suunnittellessa ja matkakassaa laskiessa on hyvä myös rentoutua. Jaamme tässä kasinot ilman rekisteröitymistä kokemuksia, koska näiden avulla on mukava rentoutua ja ehkä lisätä jotain pientä matkassaan matkajärjestelyjen lomassa. Passin tulee olla voimassa vähintään kuukautta maahan saapumisen jälkeen. Niitä käyttäessäsi.


INTIAN SUURLÄHETYSTÖ. Intia tempaa mukaansa keskelle värejä ja tuoksuja. Maan historia, eri uskonnot ja kulttuurit ovat rikas kudelma. Koe kanssamme Pohjoisen- Intian ”kultaisten kaupungit”, suurmogulit, linnoitukset ja temppelit – ja ikuisen rakkauden symboli - Taj Mahal. Lue lisää viisumin hakemisesta ja hinnoista Intian suurlähetystön sivuilta.


Intian suurlähetystö

Haku pitää tehdä vähintään neljä päivää ennen matkaa (aikaisintaan päivää etukäteen). Intian viisumia voi hakea myös verkosta, Indian Visa Onlinen e-visa-sivulta. E-viisumia haetaan täytettävällä verkkolomakkeella, joka on kysymyksiltään samanlainen konsulaatista haettavan viisumilomakkeen kanssa. Intian suurläheystö hoitaa edelleenkin passien myöntämisen, mikä nyt ei tietysti koske millään tavalla suomalaisturisteja, mutta on tuiki tarpeellinen palvelu Suomessa pysyvästi asuville intialaisille kun passi menee vanhaksi.


Suurlähetystö käsittelee myös PIO-kortti hakemukset. Siellä Intian rupia on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Maalla on lähetystö Suomessa.


Intian suurlähetystö

Lisätietoja saa terveyskeskuksista. Intian valuutta on rupia, joka jakaantuu sataan paisaan. Olemme maailman johtavin viisumipalveluiden tarjoaja, verrattomalla tehokkuudella anoaksemme liikematka- ja muita matkustusviisumeita yritys- ja yksityisasiakkaillemme maailmanlaajuisesti, nopeasti, käytännöllisesti ja turvallisesti. NÄYTÄ NUMERO SOITA.


Varmista myös, että laitteessasi on PDF-dokumenttien lukemiseen tarkoitettu ohjelma (esim. ilmainen Adobe Acrobat Reader). Kerala backwaters, kuva: Helena Perheentupa 2. Kiinalaiset kalastusverkot, Cochin, Kerala, kuva: Helena Perheentupa, 3. Visumservice on miljoonien ympäri maailmaa sijaitsevien matkailijoiden suosima yritys, joka hankkii matkalle tarvittavat viisumit nopeasti, varmasti ja turvallisesti. Tarvitsetko viisumia kansainväliselle matkalle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit