maanantai 4. syyskuuta 2017

Matkalasku ja ajopäiväkirja 2019

Nimi, osoite Päiväys Auton rek. Matkalasku ja kululomake: Käytä alla olevaa matkalaskujen yhdistelmälomaketta kun sinulla on kilometrikorvauksia, päivärahoja, ateriakorvauksia tai muita työhön liittyviä kuluja. Tulostettava, käsin.


Yksityis- ja yritysajot erottelevat pitämällä säntillisesti ajopäiväkirjaa. Miten matkalasku tehdään minuutissa? Jos työmatkailu on epäsäännöllistä, matkalaskun tekeminen sujuu helpoiten käyttämällä valmista matkalaskulomaketta. Katso alta eTaskun ilmainen matkalaskupohja, jonka avulla matkalasku hoituu alle minuutissa.


Syötä sähköpostiosoitteesi lomakkeeseen, lähetämme sinulle linkin josta voit ladata pohjan ja sen jälkeen avata sen Excelissä. Avattuasi pohjan voit täyttää matkasi tiedot siihen, jonka jälkeen pohja laskee automaattisesti kilometrikorvaukset ja päivärahat. Voit muokata matkalaskupohjaa tarpeidesi mukaan. Erilaisia tilanteita: työajot ja muut ajot. Kodin ja työpaikan väliset matkat eivät (yleensä) ole työajoa eivätkä työmatkaa, vaan ne ovat yksityisajoa.


Tutustu ilmaiseen matkalaskupohjaan, joka toimii excel- ja pdf-muodoissa. Matkalaskun tekemisen ei tarvitse olla hankala ja runsaasti aikaavievä operaatio. Tarjoamme käyttöösi valmiin matkalaskupohjan, jonka täyttämällä voit hakea työnantajaltasi kilometrikorvauksia ja päivärahoja. Vaihtoehtoja lomakkeen täyttämiseen on kaksi. Matkakustannuksia ovat verovelvolliselle Suomessa tai ulkomailla tehdystä työmatkasta aiheutuneet kustannukset.


Verohallinto määrää, mikä on verovapaan korvauksen enimmäismäärä. Työmatkasta on tehtävä matkalasku. Työntekijän on tehtävä työmatkasta matkalasku. MATKALASKU JA AJOPÄIVÄKIRJA.


Matkalasku yhteensä € Pvm ja allekirjoitus: Maksut vain täydellisesti täydennettyä matkalaskua vastaan! Kilometrikorvaukset, päivärahat ja ateriakorvaukset Keltaisella pohjalla olevat kohdat laskevat summat automaattisesti. Markkinoiden helpoin tapa täyttää työnantajan sekä verottajan vaatimukset! Ennen keräsin kuitteja laukun sivutaskuun viikkoja ja tein sitten laskut yhtenä lauantaina, kesti tunnin tai kaksi ja aina oli jokin kuitti hukassa.


Nyt voin myös tarkistaa matka- ja kuittihistorian näppärästi kännykästäni”, kertoo Raimo Räisänen, Forte Kivitalot Oy:stä. Avaa eTasku puhelimessasi ja valitse valikosta “ Matkalasku ”, Syötä matkan tiedot (tarkoitus, ajoneuvo, kesto ja niin edelleen), Määritä reitti jotta eTasku voi laskea kilometrikorvaukset, Kuvaa ja liitä mahdolliset kulukuitit matkalaskuun, Tallenna matkalasku ja olet valmis! LogMyDrive on automaattinen ajopäiväkirja joka soveltuu niin yksityiselle käyttäjälle kuin isoille yrityksille. Automaattinen ajopäiväkirja. Palveluidemme avulla yritys voi tehostaa toimintaansa ja vapauttaa aikaa tuottavaan työhön.


Allekirjoitus ja nimenselvennys: Mikäli olet vuoden aikana vaihtanut autoa, niin tee jokaisesta autosta oma ajopäiväkirja ja jokaisesta autosta oma yhteenveto. Virka- ja virantoimitusmatka on tehtävä niin lyhyessä ajassa ja vähin kokonaiskustannuksin kuin mahdollista ottaen huomioon matkan ja hoidettavien tehtävien tarkoituksenmukainen suorittaminen. Tällöin on otettava huomioon paitsi matkustamiskustannusten korvaus ja päiväraha, myös mahdollisesti saavutettu työajan säästö. Verottaja pyytää merkitsemään ajopäiväkirjaan elinkeinotoiminnan ajot ja tilikauden aikana autolla ajetut kokonaiskilometrimäärät.


Työpaikan ja kodin väliset matkat eivät oikeuta päivärahojen kirjaamiseen vaan ne käsitellään normaalisti henkilökohtaisella veroilmoituksella. Esimerkki: Jos toimipisteesi sijaitsee Vaasassa ja käyt Helsingissä myyntireissulla tai muuten töissä voit kirjata sen työmatkana. Kilometrikorvaus tarkoittaa palkansaajan saamaa korvausta tilapäisestä työmatkasta, joka on tehty palkansaajan omalla tai hänen hallitsemallaan kulkuneuvolla. ABAX kehittää ja toimittaa GPS-paikannusjärjestelmiä.


Palvelujamme ovat Triplog -sähköinen ajopäiväkirja ja Equipment Control -kalustonvalvonta. Verottajan perusoletus lähtee siitä, että autoedun saaja on ajanut kodin ja vakituisen työpaikan väliset matkat työsuhdeautolla. Verottajan oletusta ja mahdollista arviota on yritettävä selvityksessä horjuttaa ja saada ainakin alemmaksi.


Mikäli löytyy näyttöä matkalippujen ostamisesta, kannattaa ne esittää selvityksessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit