torstai 28. syyskuuta 2017

Posti asiakaspalaute

Posti asiakaspalaute

JavaScript ei ole käytössä. Tallenteita voidaan hyödyntää myös henkilöstön sisäisessä koulutuksessa asiakaspalvelun kehittämiseksi ja laadun parantamiseksi. Katso paikalliset yhteystiedot ja ota yhteyttä! Hallitus ja sen valiokunnat. Lähetä meille viesti.


Posti asiakaspalaute

Jos haluat antaa palautetta tai sinulla on kysyttävää myymälöistä, verkkokaupasta, tilauksista tai tuotteista, lähetä meille viesti. Palvelemme arkisin klo 8-16. Aluekohtaiset yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta. Jos käytössäsi ollut käteiskortti on kadonnut tai vioittunut, saat tilattua uuden Omalla S-kanavalla, Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä (useimmat Prismat ja Sokokset, valikoidut S-marketit) tai soittamalla S-ryhmän asiakasomistajapalveluun puh.


Posti kotipalvelut. Paketti ei ihan mahdu postilaatikkoon. Painoa paketilla alta puolikiloa. Mutta kun ei jaksa nostaa sitä persettään lämpimästä autosta.


Posti asiakaspalaute

Voinko maksaa ostokseni laskulla tai erämaksulla? Jos palautteesi koskee Ärräpakettia, muista mainita paketin lähetystunnus. Tällä hetkellä meillä ei ole lasku- eikä erämaksuvaihtoehtoa Motonet-tavarataloissa tai verkkokaupassa.


Miksi tiliotteellani näkyy maksun saajana Paytrail? In English På svenska. VR Asiakaspalvelu p. Kotimaan ja Venäjän liikenne. Henkilöasiakas, katso OP:n asiakaspalvelun ohjeet ja vastaukset yleisimmin kysyttyihin asioihin. Lue aiheet ja katso löytäisitkö avun.


Miten allekirjoitan sähköisesti? Pääset tarkastelemaan ja allekirjoittamaan painamalla “Allekirjoita”-painiketta. Dokumenttien sähköinen allekirjoitus tehdään henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi (Nordea Tunnusluvut –sovellus, tunnuslukulaite tai tunnuslukukortti) tai muiden pankkien pankkitunnuksilla. Arvoisa asiakkaamme!


Jotta voisimme kehittää palveluitamme ja palvella teitä entistä paremmin toivomme saavamme palautetta. Sekä päivää piristävät kehut että rakentava palaute ovat tervetulleita. Seuraa meitä Facessa, Instassa, Tubessa, LinkedInissä ja VKontaktessa, niin saat tietoa tulevista tarjouksista, tapahtumista ja kilpailuista ensimmäisten joukoissa!


Posti asiakaspalaute

Imatran postien aukioloajat ja yhteystiedot kätevästi yhdestä paikasta. Suomen laajin aukioloaikoja listaava sivusto. Tilaa liittymät, palvelut ja laitteet verkkokaupastamme.


Saat ostosten yhteydessä kuukautta korotonta maksuaikaa ja voit valita sinulle sopivimman toimitustavan. Lomake on palautteenantoa varten, jos haluat hoitaa päivittäisiä pankkiasioitasi, ole yhteydessä asiakaspalveluun. Palautelomakkeen suojaus on toteutettu SSL-tekniikalla, eli yhteys pankin suuntaan on suojattu.


Soittamalla saat apua ostamiseen sekä liittymien ja palveluiden valitsemiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit