perjantai 15. syyskuuta 2017

Vaijeri jojo

T-liitin avain, vaijeri jojo. Klipsi pitää avaimen aina helposti mukana ja sisäänkelautuva mekanismi nopeuttaa käyttöä. Onko sakset tai suonipihdit aina hankalasti saatavilla?


Olet ehkä joskus pudottanutkin ne? Ripusta ne jojoon ja jojo perholiiviin, chest bagiin tai vaikka suoraan takin vetoketjuun. Tässä jojossa noin 50cm pituinen vaijeri joka tulee ulos vedettäessä. Ihan kuin ennen vanhaan laskettelulipuissa.


Jos kaikki asiakaspalvelijamme ovat varattuja, voit jättää meille viestin. Avaimenperä, jojo Saatat olla kiinnostunut myös näistä Ilmafriteerauskeitin Aerofryer litraa Ilmafriteerauskeitin, joka friteeraa ruoan kuumalla ilmalla. Henkilökortille ja avaimille hyvin soveltuva jojokela. Kaulanauhassa pieni jojo. Kestävä nauha ja turvakytkin.


Sulkurengas-sormus-mekanismin idea on pujottaa sormi sormukseen ja työkalu sulkurenkaaseen, jolloin jojon veto kohdistuu. Entistä isompi ja kestävämpi metallinen jojo vaijerilla. Tuotetta voi tarvittaesa yhdistää kiipeilykoukulla tai avainkortteihin ja kaulanauhoihin. Key-Bakin Duty Gear-sarjaan kuuluva jojokela avainsuojalla.


True Utilityn ReCoil on sisäänkelautuva, jojotyylinen avaimenperä pikairrotus klipsillä ja vyöklipsivarustuksella. ReCoilin sisään kelautuva, 68cm pitkä teräsvaijeri mahdollistaa esim. Mukana tulevan vyöklipsin avulla voit kiinittää ReCoilin vyöllesi ja tiedät aina missä avaimesi ovatkaan.


Tuotteiden kelamekanismin toimivuus on testattu vähintään 100. Vahvistettu vaijeri estää tarraimen vaijerin kulumista jyrkän reunan yli putoamisissa. Teen kaikki Avainnauhat hyvälaatuiseeen vahvaan koruvaijeriin. Tällainen vaijeri kestää kyllä hyvin käyttöä, toki silläkin on rajansa. Ohjeistan Avainnauhojen hoito-ohjeissa välttämään kovia riuhtaisuja ja säilyttämään sen mieluiten suorana, joko roikkuen tai pöydällä, kun ei ole käytössä.


KEY-BAK Super jojokela vaativaan harraste- tai ammattikäyttöön. Tuotteessa on pidike, joka mahdollistaa suurten avainmäärien kuljetuksen. SlingView-peilejä on kahta mallia: jojo - ja helminauhamallia.


Vaijeri kelautuu aina käytön jälkeen siistiin metallikuoren sisään. Helminauhamalli on naisellisempi, sirompi ja kevyempi ja kiinnityksenä on hauenleukaklipsi. Kalastusväline Rialinna Ky. Jojo -mallissa on n. Meiltä löydät laadukkaat tuotteet kaikenlaiseen kalastukseen, aina edullisin hinnoin! Toimivuus on taattu.


Kelassa on kiinni kätevä karabiini jolla kiinnität kelan esim. Päässä avainrengas. Kevlar- vaijeri on 90cm pitkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit