torstai 21. syyskuuta 2017

Ipr immateriaalioikeudet

Ipr immateriaalioikeudet

Asioita, jotka ovat yritysten liiketoiminnan keskiössä. Teknologian kehittyessä ja juridiikan kansainvälistyessä ne ovat merkittävä kilpailutekijä. Immateriaalioikeuksia koskeva lainsäädäntö on jatkuvassa. Siksi monet seuraavatkin tarkasti, mitä kilpailijat lähellä ja kaukana tekevät. Yritysvarallisuudesta arviolta kolme neljäsosaa on aineetonta omaisuutta.


Ipr immateriaalioikeudet

Teollisoikeuksilla (patentti, hyödyllisyysmalli , tavaramerkki ja mallisuoja) suojataan, hallitaan ja kaupallistetaan kehitystyön tuloksia. Lehdessä on artikkeleita tekijän- ja teollisuusoikeudellisista kysymyksistä, kirja-arvosteluja, konferenssikuulumisia sekä henkilöhaastatteluja. Autamme suojaamaan ja kaupallistamaan innovaatiosi. Niiden oikeanlainen hallinnointi on tärkeää, jotta yrityksen pääoma voidaan suojata ja hyödyntää taloudellisesti kannattavalla tavalla. Tekijänoikeudet koskevat kirjallista tai taiteellista teosta, kun teoskynnys ylittyy.


Yksinoikeuden haltijalla on oikeus määrätä luodusta teoksesta, keksinnöstä tai brändistä, ja kieltää muita hyödyntämästä sitä. Niitä ei voi siis kosketella käsin (vrt. esim. konkreettisen esineen omistaminen). Ne ovat yksinoikeuksia, joilla turvataan tekijän oikeus taloudellisesti hyödyntää työnsä tuotosta.


Toimintamme motiivina on saattaa asiakkaamme aineettomaan omaisuuteen liittyvät asiat kuntoon. Lisenssisopimusten lisäksi hänellä on paljon kokemusta TK-, alihankinta- ja tietosuojasopimuksista sekä julkisista hankinnoista. Business Finlandin innovaatioseteli sopii vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille (A-luokitus), jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan ja kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista. Alkuun pieni ryhmätyö, mitkä ovat Metropolian kolme keskeistä pointtia immateriaalioikeuksiin? Mitä immateriaalioikeudet ovat?


Suomessa puhutaan usein immateriaalioikeuksista tai aineettomista oikeuksista. Tässä oppaassa käytetään termiä immateriaalioikeudet. Meiltä saat kaiken tarvittavan erityisesti tavaramerkkien, mallioikeuksien ja verkkotunnusten suojaamiseksi.


Jos olet epävarma, voit aina soittaa meille! Aineettomat oikeudet voidaan jakaa kahteen eri oikeuksien ryhmään: A) tekijänoikeus (ja siihen liittyvät lähioikeudet) sekä B) teollisoikeudet (mm. mallioikeus, tavaramerkki, patentti ja hyödyllisyysmalli). Aineettomien oikeuksien hallinta on tärkeää, jotta voit suojata omaa työtäsi ja varmistaa, ettet riko vahingossa muiden oikeuksia. IPR -omaisuus hallinnassa. Sen jälkeen yrityksen on jalkautettava strategia organisaation kaikille tasoille.


Kilpailijoita kannattaa myös seurata immateriaalioikeuksien vahvistamiseksi sekä lisensointimahdollisuuksien löytämiseksi. Tärkeimpiä oikeuksista ovat patentti, tekijänoikeus, tavaramerkki, mallioikeus, hyödyllisyysmalli, toiminimi ja verkkotunnukset. Yritysten toiminnassa on keskeistä näiden oikeuksien hankkiminen ja suojaaminen, sekä niiden osaava käyttö osana liiketoimintaa. Patentti suojaa keksi nnön uusi ja keksinnöllinen ratkaisu tekn. Lisäksi tarjoamme erilaisia Brand Management -palveluita.


IP-oikeuksiin liittyen palvelumme kohdistuvat mm. Vastaa nyt saapuvaan tekstiviestiin alla olevalla kirjautumiskoodilla ja odota. Kirjautumiskoodi: Mikäli käytät palvelua älypuhelimessa palaa vastaamisen jälkeen takaisin tälle sivulle.


Vastaavasti puolet vastaajista on ottanut immateriaalioikeudet huomioon jossakin sopimuksissa. Seuraavat sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 19.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit