perjantai 14. syyskuuta 2018

Satakunnan kansa näköislehti

Satakunnan kansa näköislehti

Digitaalinen näköislehti on päivän painettu lehti selkeässä ja tyylikkäässä paketissa. Näköislehteä voit lukea selaimella tai sovelluksena tabletilla ja älypuhelimella. Kepolan kirjastossa (Karjalantie 1a, Säkylä), lukijoina Kepolan koulun oppilaita.


Satakunnan kansa näköislehti

Poni sai hyökkäyksen seurauksena muun muassa raatelujäljet kylkeensä. Satuhetki Kepolassa. Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun.


Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi Otavamedia. Lapin Kansan jakajilla on käytössään sähköiset jakokirjat ja jakelun laatu on hyvä. Jos kuitenkin jäit ilman tilaamaasi lehteä, soita heti aamulla oman alueesi jakelupäivystykseen.


Satakunnan kansa näköislehti

Talouselämä kertoo päivän olennaisimmat talousuutiset analysoiden ja taustoittaen. Aiheina yritykset, sijoittaminen, työelämä, kansantalous ja paljon muuta. Sotea on hierottu ja väännetty - katso, miten hallituksen tärkein hanke on edennyt. Tilaa digitaalinen Kauppalehti: saat rajattoman pääsyn digitaaliseen uutissisältöön ja näköislehteen.


Kaikki päivän lehden artikkelit julkaistaan myös verkossa päivän mittaan. Näköislehti julkaistaan verkossa ja mobiilisovelluksissa arkisin klo 4. Syynä ei kuitenkaan ole se, että lapset voisivat paremmin kuin ennen Tulva näyttäisi hellittävän otettaan myös Porissa. Olemme tapahtuneesta äärimmäisen pahoillamme. Virhe huomattiin apteekissa puolen tunnin kuluttua ostotapahtumasta. Ei vastausta palvelimelta.


Ehkä internet-yhteys on poikki? Paikallisia uutisia julkaistaan shl. Paperilehti ilmestyy keskiviikkoisin ja näköislehti tiistai-iltaisin kello 20. Lehden pääasiallinen levikkialue on Pälkäne, Kangasala, Luopioinen, Kuhmalahti ja Sahalahti.


Sydän-Hämeen Lehti on osa Pirmedioita. Kanssa kuukausittain vaihtuvia etuja. Palo sai alkunsa varhain lauantaiaamuna huoneistopalona, joka sammutettiin, mutta palo pääsi etenemään välipohjaan. Hotellin asukkaat evakuoitiin palon alta. Uutinen päivitetty kello 12.


Satakunnan kansa näköislehti

Miksi Kit­ti­län­tien tal­vi­kun­to vaihtuu kun­ta­ra­jaa yli­tet­täes­sä? Tampereen ja Pirkanmaan tärkeimmät uutiset, parhaat live-lähetykset, mielenkiintoisimmat ilmiöt ja ihmiset. Suomen uutistarjonnan.


Löydät Uusimmat-listalta kaikki uutiset Amppareista juuri nyt. Lue kaikki ilmaiseksi Amppareiden uutispalvelusta! Se kattavin uutistarjonta – Ampparit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit