keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Nettilasku

Lähetä verkkolaskusi Finvoice-muodossa Isoltan laskutusohjelmalla. Ei sitoumuksia eikä aloitusmaksuja! Aloita laskuttaminen heti. Tee ja lähetä laskut missä ja milloin vain! Kokeile ilmaiseksi verkossa toimivaa laskutusohjelmaa.


Myyntilaskut, ostolaskut, kuittisovellus, pankkiyhteydet - ja paljon muuta. Salasana unohtunut? Yrityksesi talouden tilan seuraaminen onnistuu missä ja milloin vain. Kuukauden ilmainen koekäyttö.


COM TÄÄLLÄ SE HELPPOUS ON! ILMAINEN verkkolaskutili, jossa voit luoda, lähettää ja vastaanottaa laskut. Laskurit ovat suomenkielisiä ja helppokäyttöisiä. Edullinen laskutusohjelma yrittäjälle ja pienyritykselle. Rajattomasti laskuja.


Aktia Mobiilipankissa voit esimerkiksi maksaa laskuja, tarkastella tilitietojasi ja tehdä rahastomerkintöjä kätevästi kännykälläsi. Helpoin tapa hoitaa yrityksesi laskutus. Aiemmat tekemäsi laskut löydät kätevästi laskuluettelosta ja voit käyttää niitä pohjina uusia laskuja luodessasi. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Tampere, ja pääasiallinen toimiala IT-konsultointi, IT-palvelut.


Viralliselta nimeltään yhtiö on Epic Invoicing Oy. Liikevaihto nousi 6. Olemme ottaneet nyt käyttöön nettilasku. Palvelusta löytyy myös nettikuitti sovellus jolla voit kuvata kuitit ja lähettää ne palvelun kautta tilitoimistolle. Luo tunnukset henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.


Voit tunnistautua niillä myös, jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi. Sinulla tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Nettilaskun eli sähköpostilaskun saat sähköpostiisi liitetiedostona (PDF).


Jos et löydä laskuasi, kirjaudu Yritysten OmaElisaan ja näet kaikki laskusi siellä. Voit ottaa e-laskun käyttöön omassa verkkopankissasi samalla tavalla kuin henkilöasiakkaana saamiesi laskujen kanssa. Maksunappien kautta maksettaessa ohjaudut omaan verkkopankkiisi ja voit suorittaa maksun normaalisti sitä kautta. Huomaathan, että maksu veloittuu tililtäsi heti, eikä sitä voi ajastaa esim. Laskutuksen ohjeilla pidät yrityksesi laskut helposti järjestyksessä ja tiedot ajan tasalla.


Lisäksi löydät ohjeet ongelmatilanteiden ratkaisemiseen. E-lasku on helppo ja vaivaton. Suomen suurin kevytyrittäjän laskutuspalvelu. Laskuta helposti ja vaivattomasti ilman omaa yritystä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit