keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Sähköinen asiointi jyväskylä

Sähköinen asiointi jyväskylä

Jyväskylässä päiväkotiin, perhepäivähoitoon, varhaiskasvatuksen kerhoihin ja esiopetukseen haetaan sähköisesti. Rakennusvalvonnan luvat haetaan sähköisen asiointipalvelun kautta. Rakentaja tai hänen edustajansa voi hakea rakennus-, toimenpide-, purkamis- ja maisematyölupia sekä jättää ilmoitusasian käsiteltäväksi. Sivusto käyttää evästeitä. Tervetuloa sähköiseen lupa-asiointipalveluun.


Palvelu on tarkoitettu. Hae Kelan tuet verkossa. Asiointipalvelussa voit hakea lähes kaikkia Kelan etuuksia, seurata etuustietojasi ja lähettää liitteitä.


Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Annan suostumukseni tietojeni hakemiseen väestötietojärjestelmästä sekä niiden tallentamiseen tämän sähköisen asiointisovelluksen tietokantaan. Poliisin tarjoamat sähköisen asioinnin palvelut on lueteltu tällä sivulla. Voit esimerkiksi varata ajan poliisilaitoksilla asiointia varten, tehdä rikosilmoituksen tai antaa vastauksen kuljettajatiedusteluun, joka koskee automaattivalvontakameran kuvaamaa liikennerikkomusta. Verkkopalvelussa uudet päätökset löytyvät tammikuun puolen välin tienoilla.


Sähköinen asiointi jyväskylä

Suomalainen sähköinen resepti otetaan käyttöön muissa Euroopan maissa vaiheittain. Omakannassa voit antaa suostumuksen reseptitietojesi luovuttamiseen toisille Euroopan maiden apteekeille. Suostumus on voimassa toistaiseksi, ja sen voi peruuttaa koska tahansa Omakannassa.


Potilas- ja reseptitietojen luovutuslupaa voi myös rajoittaa. Aluehallinnon asiointipalvelussa asiakas voi sähköisesti asioida elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten, aluehallintovirastojen sekä Turvallisuus- ja kemikaaliviraston kanssa. Asiakas voi palvelussa saattaa asiansa vireille, vastata täydennys- tai lisätietopyyntöihin sekä vastaanottaa asiaansa koskevat päätökset.


Sähköinen asiointipalvelu. Sosiaali- ja terveydenhuollon sähköinen asiointipalvelu. Käytössä on erilaisia tapoja hoitaa asioita sähköisesti.


Linkki sähköiseen rikosilmoitukseen Jos teillä ei ole mahdollisuutta tai ette halua käyttää sähköistä rikosilmoitusta, voitte tehdä ilmoituksen myös tulostettavalla rikosilmoituslomakkeella, käymällä henkilökohtaisesti poliisilaitoksella tai puhelimitse. Uudessa palvelussa voit velallisena tai hakijana tarkastella ulosottoasioitasi ja tehdä erilaisia hakemuksia. Näet käytössäsi olevat palvelut siirryttyäsi palveluun.


Velallisena voit nyt myös maksaa ulosoton maksukehotuksen tai lyhentää kokonaisvelkaa, tulostaa kuitteja tai Velallisen ulosottoasiat -tulosteen. Asiointi Aluehallintovirasto (AVI) antaa hallintoasian hoitamiseen liittyvää neuvontaa. Neuvonta voi koskea tietoa AVIn palveluista ja AVIn tehtäviin kuuluvan asian vireillepanosta, selvittämisestä ja menettelyistä. Lupapiste-palvelun kautta voi hakea lupia jo yli :ssa Suomen kunnista. Selaimesi JavaScript on kytketty pois päältä.


Tämä sivu vaatii JavaScript:n toimiakseen. Kytke selaimesi JavaScript päälle ja yritä uudelleen. Yhteystiedot, verkkopalvelut ja vinkit. Jyväskylän varhaiskasvatuksen sähköinen asiointi Verkkoasiointi Jyväskylässä varhaiskasvatuksen sähköisesssä asioinnissa haetaan kunnallisen ja yksityisen päivähoito-, esiopetus- tai kerhopaikkaa, tehdään siirtohakemus kunnallisen hoito- tai kerhopaikan vaihtamise. Hesburger Sokos Jyväskylä.


Sähköinen asiointi jyväskylä

Digi- ja väestötietovirasto palvelee. Voit myös asioida palvelupaikassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit