perjantai 21. syyskuuta 2018

Referaatti uef

Referointi on omin sanoin lyhyesti selostamista aiemmin kuullusta tai luetusta. Instructions for internship. Jos pro gradu -tutkielma jätetään arvosteluun 1. Seminar on the Finnish-Russian Borderland I, ECTS ( UEF ). Alkuperäisen lähteen ja referaatin välisen suhteen perusteella.


Sitä, onko referaatti alku peräisen viestin tarkka käännös vai. Essee ei siis ole referaatti vaan pohdiskeleva, arvioiva ja kommentoiva teksti. Aineistojen (Scopus ja referaatti ) tuottamien tulos-. Retikka on ravitsemustieteen opiskelijoiden ainejärjestö. Sharepoint on Office 365n sivusto, työtila, johon voi lisätä erilaisia työvälineitä, esim.


Kirjoittakaa opintopiiriraporttia siten, että sekä esittelette että kommentoitte kirjassa esitettyjä asioita. Tieteelliset ja muut tekstilajit, esimerkiksi tutkimusraportti, referaatti , essee. Prosessikirjoittamisen menetelmä Tekstin- ja kielenhuoltoa : Suoritustavat : Osallistuminen opetukseen ja kurssiin kuuluvat tehtävät TAI Kirjoitusviestinnän AHOT-näyttökoe. Siinä kirjoittaja pyrkii kuljettamaan lukijaa läpi tekstien avaten asioiden välisiä yhteyksiä metatekstein.


Tiivistelmä poimii vain oleellisimman. Johdanto Opintoneuvonta ja opintojen ohjaus Tarkemmat yhteystiedot löytyvät yliopiston puhelinluettelosta. Kamun opintoyhteisösivulle on koottu lista koko yliopiston opintoyhteisöistä. Seuraa vähintään oman tutkinto-ohjelmasi ja sivuaineidesi opintoyhteisöjä.


Opiskeluoikeudet ja opinto-oikeudet Opinto-oikeuden muutokset Opinto-oikeuden muutoksia ovat pääaineen. Aina ei esseen kirjoittajalle anneta valmista otsikkoa, joka ohjaisi kirjoitelman kulkua. Jos kehotus Lukekaa nämä teokset ja kirjoittakaa niiden pohjalta essee tuntuu vaikealta toteuttaa, kannattaa aloittaa tekemällä luettavasta materiaalista referaatti (ks. ohjeita).


Sinikka Ojanen on täydentänyt tekstiä ja kirjoittanut uuden koosteluvun. Referaattia apuna käyttäen voit ryhtyä arvioimaan lukemaasi. Leena Krokforsin kirjoituksessa esitellään laaja-alainen opetusharjoittelun ohja-uksen viitekehys.


Ohjauksen tavoitteena nähdään itsenäinen, reflektiivisesti ja peda-gogisesti ajatteleva. Opintojesi aikana joudut tekemään useita erilaisia kirjallisia töitä. Tälle sivulla on koottu joitakin yleisluonteisia ohjeita erilaisista opintojen suorittamistavoista, joita opiskelupolkusi aikana tapaat. Ruotsista on lukuisia löytöjä, joista kuoriaispostissa on esitetty seuraavanlainen referaatti P. Lajilla on nyt aluetta Ruotsissa maakunnissa Da-Lu. Kokonaisuus kuvastaa entistä paremmin UEF :n monialaisuutta ympäristötutkimuksessa (uusi moduulirakenne ja entistäkin monipuolisempi kurssitarjonta ). Joensuun ja Kuopion kampuksilla toimiva laitoksemme tarjoaa monipuolista laadukasta opetusta tietojenkäsittelytieteen ja tilastotieteen aloilta.


On kirjoitettu pelkkä objektiivinen referaatti ilman omaa kommentointia tai esitettyjen väitteiden analysointia. Joillain kursseilla se voi tosin riittää minimisuoritukseksi? Huippuyliopistoon on monta ovea. Yksi on avoin kaikille.


Avoimessa yliopistossa voit opiskella Helsingin yliopiston opintoja kymmeniltä eri tieteenaloilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit