perjantai 21. syyskuuta 2018

Costa rica matkailu

Costa rica matkailu

Värikkäät iguanat matelevat kieliään lipoen papukaijojen ja pelikaanien lennellessä yläilmoissa ja kuherrellessa palmujen oksilla. COSTA RICA MATKAILUMAANA Viidakoista vuoristoihin Väli-Amerikassa Nicaraquan. Costa Ricassa ihminen ja luonto ovat yhtä.


Costa rica matkailu

Maassa on upeita hiekkarantoja kimmeltävän sinisen meren äärellä, rauhallisia suojelualueita ja mahdollisuus harrastaa huimia seikkailulajeja. Lähde mukaan elämäsi seikkailuun! Se on myös varma valinta vähemmän matkustaneillekin. Kansallispuistoja ja muita suojelualueita on niin paljon, että valinnanvaikeus on väkisinkin edessä.


Hienot rannat kutsuvat paitsi auringonpalvojia, myös surffareita. Napsun sääsivulta näet myös päivän sääennusteen sekä keskimääräiset lämpötilat ja sademäärät kuukausittain. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Suomi- tuhansia aiheita.


Poásin tulivuori on aktiivinen tulivuori keski. Ensimmäistä kertaa suomeksi - tarkka ja käytännöllinen opaskirja Keski-Amerikan suosituimpiin matkakohteisiin. Euroopasta käsin matkailu on nousussa, kun Thaimaan kaltaiselle trooppiselle kohteelle etsitään täydentäjiä. Tässä on sellainen.


Kirja perustuu suomalaisen. Karibian Limónista automatka Tyynenmeren Jacoon kestää vajaat neljä tuntia. Maata ylitettäessa vastassa on sademetsien ympäröimää vuoristoreittiä eli paljon ylä- ja alamäkiä. Muiden Väli-Amerikan valtioiden arkea ovat piinanneet diktaattorit, sotilasvallankaappaukset ja veriteot, joilla rikkaat suurtilalliset ovat pitäneet maanviljelijät ja alkuperäisväestön hiljaisina ja voimattomina.


Costa rica matkailu

Paikallista perusruokaa on mustista pavuista tehty pata. Vaikutteita on niin argentiinalaisesta kuin meksikolaisestakin keittiöstä, mutta oikeastaan aika mauttomana versiona. Matkailu tuo paljon positiivista voimaa, yhteisiä kokemuksia, mutta myös omat haasteensa parisuhteeseen. Järjestämme toimistollamme maanantaina 14. Tiesin, että olimme siellä heti, kun tunsin rajua ilmaa.


Nämä kaksi hieno Väli-Amerikan kohdetta ovat nyt esillä sivuillamme. Tutustu käyttäjän katriinappeltom Pinterest-tauluun Costa rica. Katso muita ideoita: Matkustus, Matkailu ja Costa rica. Sitä seuraa 6käyttäjää.


Costa rica matkailu

Keskilämpötila talvella on astetta. Tähän trooppiseen Väli-Amerikan maahan saapuu väkeä ympäri maailmaa kuivana kautena marras-huhtikuussa nauttimaan aalloista, auringosta ja leppoisasta elämänrytmistä. Maailman hepatiittipäivää vietetään 28. Muistikuvat ovat alkaneet jo hieman hämärtyä, mutta mikään ei voi hämärtää mielikuvaa ja muistoja tuon maan kauneudesta ja monipuolisuudesta.


San José: Saapuessanne San Joséen teille on taas varattuna kuljetukset suoraan majoitukseen. Isäntäperhe valmistaa ja tarjoaa sekä aamiaisen että lounaan. Siellä on jokaiselle jotakin. Ihmiset olivat tosi ystävällisiä, varsinkin miespuoliset (meitä oli kolme naista matkassa) ja auttoivat ilman, että kysyi apua. Maa on rikkaampi ja voi paremmin kuin naapurimaat Nigaragua (tosi köyhä maa) ja Panama.


Urbaani viidakkoseikkailijatar on matkablogi tai ehkä enemmänkin matkailijan lifestyleblogi. Blogissa seikkaillaan kaupungissa ja luonnossa, lähellä ja kaukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit