torstai 6. syyskuuta 2018

Asunnon myynti pankki

Anna kiinteistövälittäjiemme auttaa asunnon myynnissä. Säästä aikaa ja mielenrauhaasi. Autamme sinua oikean hinnan, myyntitavan ja kohderyhmän määrittelyssä.


Tutustu palveluun joka nostaa asuntosi arvoa ja hintaa. Kun haluat myydä, pyydä ilmainen arviokäynti. Salaoven kautta vertailet alueeltasi kiinteistönvälittäjät (LKV) täysin ilmaiseksi. Valitse itsellesi sopivin välityspalkkio! Myy asuntosi nopeasti.


Bank Norwegianin säästötili tarjoaa joustavat ehdot ja korkoa rahoillesi. Huttusen mukaan asuntokaupoissa oikea marssijärjestys on tärkeä. Ensimmäiseksi on mietittävä nykyisen kodin myynti. Mikä on asunnon realistinen hinta?


Millainen on alueen markkinatilanne? Kodinvaihdolle kannattaa laatia aikataulu. Pohdi, milloin viimeistään toivoisit, että nykyinen asuntosi on myyty ”, Huttunen neuvoo. Katsaus siihen tilanteeseen ja seuraamuksiin, kun ASP laina asunnon myynti tulee ajankohtaiseksi, ja haluat vaihtaa asuntoa. Monille tulee vastaan tilanne, jossa ASP-järjestelmän puitteissa ostetun ensiasunnon myynti ja asunnon vaihto tulevat ajankohtaiseksi, esimerkiksi elämäntilanteen muuttuessa vaikkapa perheenlisäyksen ansiosta, joka tuo tarpeen isommalle asunnolle.


Asunnon myynti sujuu Sp-Kodin kanssa. Oman kodin myyminen tai vaihtaminen tulee usein ajankohtaiseksi elämäntilanteiden muuttuessa. Sp-Kodista saat asuinalueesi erityispiirteet tuntevan kiinteistöalan ammattilaisen avuksesi hoitamaan asunnon myynnin alusta loppuun toiveittesi mukaisesti ja tehokkaasti. Jos pankki myöntää sinulle välirahoitusta, voit ostaa uuden asunnon , vaikka vanha asuntosi on vielä myymättä. Voit muuttaa jo uuteen kotiin ja myydä vanhan asunnon kaikessa rauhassa.


Olet tehnyt päätöksen myydä asunto-osakkeesi itse ilman välikäsiä. Seuraavaksi on aika käydä tuumasta toimeen eli myymään kotiasi uudelle omistajalle. Tästä myyntioppaasta saat tsemppiä myyntiin sekä ajankohtaiset vinkit että ohjeet, miten kaikki asunnon myynnissä etenee alusta alkaen aina kaupantekoon asti ja mitä muuta tarvitset kuin rutkasti myynti -intoa. Suomen kiinteistönvälityksen hinta- ja laatuvertailu.


Selvitä kiinteistönvälittäjät, välityspalkkiot, toimistopäteyydet ja kilpailuta. Jos myyt itse asuntoasi, pitäydy myynti -ilmoituksessa, esitteissä ja esittelyssä tosiasioissa. Tee myynti -ilmoitus asunnosta esimerkiksi sanomalehtien ja internetin myyntipalstoille. Tee esittelyyn esite, jossa on myös asunnon pohjapiirros.


Varaa katsojille mahdollisuus tutustua taloyhtiötä koskeviin asiapapereihin. Ensivaikutelma on ratkaiseva myös asuntoa myytäessä. Kiinnitä ostajien huomio asunnon parhaisiin puoliin, mutta jätä tilaa myös ostajan omalle mielikuvitukselle. S- Pankki on S-ryhmän oma pankki. Tutustu tuotteisiin ja palveluihin ja seuraa mitä OP Ryhmässä tapahtuu.


Kannamme riskit: ei kuluja, jollei kauppaa. Varaa arviokäynti, saat ilmaisen hinta-arvion. Olennainen kysymys on, myöntääkö pankki sinulle väliaikaisen asuntorahoituksen uuden kodin hankkimiseksi. Myynti -ilmoitus maksetaan verkkopankissa. Seuraa verkkopankin ohjeita ja muista palata sivuillemme suoritettuasi maksun.


Jos asunnon myyjä hyväksyy ostotarjouksen, asuntokauppa mennään tekemään ostajan pankkiin. Yleensä paikalle tulevat asunnon välittäjä (jos myyjä on välittäjää käyttänyt), ostaja ja myyjä. Pankki tekee kauppakirjan ja lainaa asuntolainarahat ostajalle. Puskaradio ei ole paras tapa ilmoittaa asunnon myynnistä, vaikka senkään merkitystä ei kannata väheksyä.


Ostaja saattaa löytyä naapuristakin. Internetsivujen avulla tavoitat todennäköisesti suurimman mahdollisen ostajaryhmän. Asuntolainaan tarvitaan aina takaus.


OmaTakaus on lisävakuus, jonka voit ostaa asuntolainaasi, kun tarvitsemasi asuntolainan määrä ylittää asunnon vakuusarvon. Kun hankit OmaTakauksen, sinun ei välttämättä tarvitse pyytää asuntolainallesi takaajia tai sitoa asuntolainaasi muuta vakuutta. POP Pankki tarjoaa tutkitusti Suomen parasta asiakaspalvelua niin konttoreissa, verkossa kuin mobiilissakin.


Yhden katon alta kaikki pankkipalvelut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit