perjantai 14. syyskuuta 2018

Liiketoimintasuunnitelma theseus

Yrityksen liiketoimintasuunnitelma osoitti, että tällä hetkellä yrityksellä olisi mahdollisuudet menestyä markkinoilla. Mahdollinen yrittäjä olisi todellisuudessa perustamassa yritystä vasta muutaman vuoden kuluttua, mikä edellyttää kannattavuuden uudelleen arvioinnin, kun toiminnan aloittaminen on ajankohtaista. Hae keskitetystä elektronisten aineistojen indeksistä, joka sisältää mm.


Miten tehdään hyvä liiketoimintasuunnitelma ? Viitekehyksenä on työkirjan lisäksi käytetty markkinoinnin, matkailualan sekä yleisesti ottaen liiketalouden alan kirjallisuutta. Empiirinen tutkimus perustuu vahvasti yrittäjän haastatteluille, joita on toteutettu useita. Muut Finna-hakupalvelut.


Liiketoimintasuunnitelma auttaa yrittäjää yrityksen perustamisessa, rahoituksen hankinnassa sekä myöhemmin toimintaa kehitettäessä. Sähköiset aineistot. Finna on muutakin kuin hakupalvelu. Hyvä liiketoimintasuunnitelma kertoo ensisilmäyksellä, mitä tehdään, miten ja kenelle.


Se ei kuitenkaan sellaisenaan riitä kovin pitkälle. Huolella tehty suunnitelma avaa lukijalleen myös taustan, johon se perustuu. Se on spesifi ja looginen ja sisältää liiketoimintamallin, johon kiteytyy yrityksen strategia.


Se kuvaa idean käytännön toteutuksen sekä yrityksen toimintaympäristön, käytännöt ja tavoitteet. Samalla yritystoiminnasta rajataan pois sellaiset asiat ja toimenpiteet, joita ei aiota toteuttaa. Keskeisessä asemassa ovat myös kirjoittajan omat kokemukset vaellusratsastustalleista ja niiden toiminnasta. Miten yrityksesi taloudellista menestystä mitataan? Taloudellista menestystä voidaan arvioida monilla mittareilla.


Mittareiden valintaan vaikuttavat sekä analyysin käyttötarkoitus että mittaajan näkökulma. Liiketoiminnan ulkoistaminen on monivaiheinen prosessi, joka aiheuttaa muutoksen niin ulkoistavassa kuin vastaanottavassakin yrityksessä. Tämä artikkeli käsittelee liiketoiminnan ulkoistamisprosessia ja siihen liittyvää muutoksen johtamista. Theseus on ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto ARENEn tarjoama palvelu, jossa opinnäytteiden lisäksi julkaistaan myös ammattikorkeiden henkilökunnan julkaisuja.


Theseuksen kehittämistyössä Laurea-kirjastolla on vahva ote. Yksityinen elinkeinonharjoittaja eli ns. Budjetti ei saisi olla pelkästään ennuste yrityksen tulevasta taloudesta, vaan sen tulisi enemmänkin olla aktiivinen toimintasuunnitelma, joka tähtää mahdollisimman hyvään taloudelliseen tulokseen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö liiketoimintasuunnitelma ole tärkeä, päinvastoin.


Kuitenkin liiketoimintasuunnitelma on todella positiivinen odotus yrityksen alusta, joka jo itsessään vie sen merkitystä pois. Työkaluja liiketoiminnan pyörittämiseen. Yritystulkki Joensuun seudun kehittämisyhtiö JOSEK Oy:n sivuilta löytyy linkki Yritystulkkiin, joka sisältää yrittämiseen liittyvää perustietoa.


Mikä on avoin yhtiö? Lyhyesti ilmaistuna avoin yhtiö on yhtiömuoto, jossa kaikki yhtiömiehet – oli heitä sitten kaksi tai useampia – vastaavat henkilökohtaisesti yhtiön veloista ja velvoitteista sekä omasta että muiden yhtiömiesten puolesta. Yrityksen tärkeimpänä toimintaedellytyksenä on pidetty kannattavuutta. Suomen Jalkojenhoitaja- ja Jalkaterapeuttiliitto ry (SJJL), Finlands Fotvårdares och Fotterapeuters Förbund r.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit