tiistai 25. syyskuuta 2018

Starttiraha maksupäivät

Työkalu ja ammattikirjanpitäjän tuki. Kiinteään hintaan alk. Starttirahan maksupäiviä on kaksi per kuukausi. Mikäli lähettämäsi maksatushakemus ei ehdi lähimpään maksatukseen, se siirretään automaattisesti seuraavaan maksuajankohtaan. Hakemukset käsitellään seitsemän arkipäivän kuluessa.


Maksatushakemukset käsitellään seitsemän arkipäivän kuluessa saapumisesta. Mikäli maksatushakemus ei ehdi lähimpään maksuajoon, se siirtyy automaattisesti seuraavaan. Sen tarkoitus on turvata yrittäjän toimeentuloa liiketoiminnan alkuvaiheessa. Se turvaa yrittäjän toimeentulon siltä ajalta, jonka yritystoiminnan käynnistys ja vakiinnuttaminen arviolta kestää – kuitenkin enintään kuukauden ajan.


Uuden yrittäjän starttiraha tukee yrittäjää siis nimenomaan sinä aikana, jolloin yrityksen toimeentulo ei ole vielä vakiintunut. Etuus on Kelan maksama rahatuki. Jos saat etuutta, maksat siitä veroa. Kelan etuuksia ovat esimerkiksi vanhempainpäiväraha, sairauspäiväraha ja työttömyyspäiväraha. Tutustu Kela-tärppeihin!


Vilkaise lyhyet vinkkilistat ajankohtaisista Kela-asioista Elämässä. Näistä kannattaa vinkata muillekin! Oletko kirjautumassa tunnuslukukortilla? Siirry nyt käyttämään uutta turvallisempaa tunnistustapaa – tunnuslukusovellusta. Pankkitunnukset ovat aina mukanasi eivätkä tunnuslukusi lopu enää kesken.


Tuen myöntämisestä päättää TE-toimisto. Joo, mutta mitkä ne päivät on mihin MENNESSÄ pitää palauttaa, että saa kuun keskellä, ja mitkä, että saa kuun lopussa ja mitkä tarkat päivät milloin maksetaan, viime vuodelta mulla oli lista niistä mutta nyt en vaan löydä tälle vuodelle mistään. Miten starttirahaa haetaan, kuka sitä voi saada ja miten starttirahaa verotetaan. TE-toimiston myöntämä starttiraha ei ole automaattinen etuisuus uudelle yrittäjälle. Kotihoidon tuen määrä.


Starttiraha maksupäivät

Lisäksi kotikuntasi saattaa maksaa kuntalisää. Kela tekee vuosittain kotihoidon tukeen indeksitarkistuksen, mikä voi muuttaa tuen määrää. Ne tärkeät lapsilisät: milloin ja kuinka paljon?


Lapsilisät maksetaan yleensä kuukauden 26. Laskuri lapsilisät. Voit hakea uutta ennakkoveroa sekä muutosta ennakkoveroon aina verotuksen päättymiseen asti. Vuorotteluvapaa Vuorotteluvapaa hyödyttää monia osapuolia. Se edistää työntekijän jaksamista.


Työtön työnhakija saa mahdollisuuden kerryttää työkokemusta määräaikaisesta työstä. S-Pankki on S-ryhmän oma pankki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit