keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Auton tekniset tiedot

Auton tekniset tiedot

Tee tekniset tiedot -kysely tästä syöttämällä rekisterinumero sille varatttuun kenttään. Ajoneuvon ABC-1tekniset tiedot (Palvelu antaa mahdolliset huomautukset tässä kohdassa punaisella) Huom. Voit tehdä hakuja rajaamalla tuloksia autotyypin, sähköisen kantaman ja olennaisen varustelun mukaan. Työkalussa on myös haku auton nimellä, jonka avulla löydät nopeasti tietyn automallin ja tarkistat tekniset tiedot sekä lasket miten kauan sähköauton lataaminen kestää.


Auton tekniset tiedot

Tarkemmat tekninen data kaikista auton tuotemerkkejä. Mitkä ovat auton päästöt? Kuinka painavaa jarrullista peräkärryä autolla saa vetää? Millaiset renkaat autoon sopivat? Haluan tietää haetun auton arvon.


Perustiedot ja tekniset tiedot edullisesti yhdessä paketissa. Näillä tiedoilla selvität oleellisimmat asiat ajoneuvosta. Tarkista auton tai muun ajoneuvon tiedot. Rekisterinumerohaku kertoo hetkessä omistajatiedot ja muut ajoneuvotiedot. Trafi kertoi maanantaina, että sen julkiset ajoneuvotiedot -palvelu on uudistunut.


Nyt hakupalvelusta saa ilmaiseksi muun muassa ajoneuvon tekniset tiedot ja seuraavan katsastusajankohdan pelkällä rekisteritunnuksella tai valmistenumerolla, Trafi kertoi. Esimerkki­viesti: ABC-123. Dacian tavoitteena on tarjota laaja valikoima hyvin suunniteltuja ja toimivia autoja niin edullisesti, että mahdollisimman moni voi ostaa itselleen uuden auton.


Tutustu kaikkiin Nissan QASHQAIn teknisiin yksityiskohtiin ja ominaisuuksiin: polttoaineen kulutus, mitat ja paljon muuta. Joskus oli puhetta auton kolarikorjauksesta ja auton omistaja oli närkästynyt, kun kolarikorjaamo ei ollut tarkkaan kertonut korjauksesta. Korjaamosta oli vaan sanottu, että kysy työn maksajalta, eli vakuutusyhtiöltä. Tässäkin tapauksessa auton omistaja oli se kolmas osapuoli. Auton normaalikäytön polttoaineen kulutukseen vaikuttavat lukuisat seikat, mm.


Auton tekniset tiedot

Auton akku ja käynnistysmoottori ovat suunniteltu StopStart -järjestelmän vaatimuksien mukaisiksi. Selvitä ajoneuvon rekisteritiedot nopeasti. Trafin rekisteritiedot –osiosta löydät laajat, tekniset sekä historiatiedot mm. EAT6-VAIHTEISTO PEUGEOT 208:ssa on moottorina litran PureTech 1SS, 6-vaihteinen EAT6-automaattivaihteisto, jossa kulutus ja korkeatasoinen ajoelämys yhdistyvät optimaalisella tavalla. Hae rahoituspäätös.


Mercedes-Benz Sprinter umpimalli: täältä saat kaikki tiedot Sprinterin teknisistä tiedoista, moottoreista ja kulutuksesta sekä tietoa auton mitoista. Saat selvitettyä helposti auton tai muun ajoneuvon tiedot ostopäätöksesi tueksi. Tärkeitä tietoja autoa ostettaessa ovat mm. Tiedä mitä ostat - tarkista auton tiedot helposti rekisterinumerohaulla. Trafin julkisten ajoneuvotietojen palvelu on uudistunut.


Palvelun ilmaisiin ominaisuuksiin kuuluvat jatkossa ajoneuvon tekniset tiedot , seuraava katsastusaika sekä muun muassa katsastuksessa kirjatut matkamittarilukemat. Myös muut tekniset perustiedot, kulutus- ja päästötiedot sekä rengastiedot voi jatkossa tarkistaa palvelun avulla. Pelkällä rekisterinumerolla saa tietoonsa auton perustiedot ( tekniset tiedot , katsastusajankohta jne) mutta jos tietoja hakee sekä rekisterinumerolla että VIN-koodilla, saa käyttöönsä tarkemmat tiedot autosta.


Autoista esitellään kuvat, tekniset tiedot , varustevalikoima, auton lähtöhinta (ilman lisävarusteita) sekä käyttöedun ja autoedun määrä sekä autoveron osuus kokonaishinnasta. Voit valita autoon haluamasi lisävarusteet ja näet heti varustevalintojen vaikutuksen auton hintaan. Duster kulkee myös huonommalla tiellä ja maastossa.


Meille Dacialla on tärkeää, että automme tarjoavat asiakkaan rahalle mahdollisimman paljon vastinetta. Dacia Dusterin perusrakenne ja mitat pidettiin ennallaan edeltävään malliin verrattuna, mutta ajo-ominaisuuksia ja käsiteltävyyttä parannettiin monin tavoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit