maanantai 3. syyskuuta 2018

Elektroninen viisumi intiaan

Intiaan matkustettaessa on anottava viisumia. Viisumityyppejä on erilaisia, ja viisumityypin on vastattava matkan tarkoitusta. Hakemuksen vastaanottaminen ei automaattisesti tarkoita, että viisumi myönnetään. Viisumin tyyppi perustuu vierailun laatuun ja kestoon. Intian online viisumitilauksen teet kätevästi osoitteessa solovisa.


Suomen kansalaisille tai myöntävät suomalaisille viisumin kohdemaahan saapuessaan.

Ensin tulee vahvistusviesti että anomus on tullut perille. Elektroninen viisumi otettiin käyttöön kaikkien entisten viisumiluokkien lisäksi. Seuraavaksi tulee itse e- viisumi. Se pitää tulostaa mukaan matkalle.


Jos et omista tulostinta tai unohdat tulostaa sen niin Tterminaalin 0-kerroksessa on Airpron palvelutiski jossa saat tulostettua viisumin 2€ hintaan. Hakijan kirjoittama alkuperäinen pikapyyntökirje. Kirje tulee osoittaa suurlähetystölle ja siinä tulee olla selvitys tarpeelle saada viisumi hoidettua kiireellisenä.


Visumservice voi tehdä kirjeen puolestasi.

Indian embassy in Finland is helping both foreigners and Finnish citizens. Our site explains more about their services in our country. Voit hakea ETA-matkustuslupaa Australiaan liiketoimintaan tai lomailuun.


Sähköinen ETA-matkustuslupa (alaluokka 601) on suunnattu Australiaan tilapäisesti matkustaville henkilöille lomailun tai liiketoiminnan puitteissa. Käsittely kestää normaalisti vähintään työpäivää. La durée de traitement de la demande est normalement de jours ouvrés minimum. Sähköinen viisumi on voimassa siitä hetkestä lähtien, kun olet tullut maahan.


Selvitä, mitkä ovat voimassaoloaikoja (kuukautta, kuusi kuukautta ja enemmän) sekä lasten rekisteröintiä koskevat säännöt. Mieleeni tuli myös, että esim. Mukaan tulee paperikuvaa. Viisumi tarvitaan vain pitkäaikaiseen oleskeluun.


Toinen vaihtoehto olisi ollut eTV, eli elektroninen viisumi , joka tilataan ja saadaan netin välityksellä, mutta siinä oli minun kannaltani pari puutetta. TV oikeuttaa vain yhteen maahan saapumiseen ja minullahan niitä on kaksi. Usa viisumi haku Matkustusasiakirjat Pohjois-Amerikkaan Finnai.


Muilla USA:han tai USA:n kautta matkustavilla henkilöillä täytyy olla voimassa olevan passin lisäksi. ESTA-matkustuslupa tai Passi ja viisumi USA:ssa Alla on tietoa viisumimääräyksistä, ESTA-matkustusluvan hakemisesta ennen matkaa ja tietoa turvatoimista lentomatkoilla USA:han. Onneksi olet jo löytänyt sen!

Varojen siirto Intian kautta sendvaluun on paljon nopeampi kuin perinteiset pankkisiirrot. Maahan saavuttaessa täytetään vain maahantulolomake. Huomasimme tosin, että joillain vanhemmilla, maahan saapuvilla intialaisilla oli hieman ongelmia. He eivät osanneet lukea tai kirjoittaa. Itänaapurin ohella suomalaiset matkailijat tarvitsevat viisumin muun muassa Kiinaan, Kuubaan ja Ghanaan.


Lisäksi on koko joukko maita, joissa viisumi myönnetään saavuttaessa. Vaatimukset kannattaa aina tarkistaa kunkin maan suurlähetystöstä, mikäli epävarmuutta asiasta esiintyy. Sri Lanka on aivan mahtava.


En ymmärrä miksei maata ole hehkutettu enempää, koska sen luonto ja maisemat on upeita. Tämän vuosisadan perusta Teltantekijätyölle Maailma on muuttunut radikaalisti viime vuosisadan aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit