maanantai 17. syyskuuta 2018

Palkkatodistus teollisuusliitto

Teollisuusliitto yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa käyttää evästeitä sivustojen toiminnan varmistamiseksi sekä jäsenpalvelun ja liiton näkyvyyden parantamiseksi. Jatkamalla hyväksyt evästeet, joita käytetään analytiikkaan, muun muassa kävijämittaukseen, ja verkkosivujen kannalta tärkeiden toimintojen kehittämiseen ja sosiaalisen median tarkoituksiin. Lomakkeet ovat pdf-muodossa. Hakemuksen liitteet Liitä hakemukseesi käsittelyä varten tarvittavat tiedot. Jos olosuhteissasi tapahtuu päivärahaoikeuteen vaikuttavia muutoksia, ilmoita niistä viipymättä meille.


Liitteiden, kuten esimerkiksi palkkatodistuksen, verokortin ja lääkärintodistuksen ei tarvitse olla alkuperäisiä, vaan niistä riittää kopiot. Liitteet voi toimittaa helposti eAsioinnin kautta. Työnantajan täytyy antaa palkkakuitti aina, kun se maksaa palkkaa sinulle. Nettopalkka on palkka, josta on vähennetty verot ja muut maksut.


Sen sijaan sovitellun päivärahahakemuksen liitteeksi tällaista erikseen kirjoitettua palkkatodistusta ei tule toimittaa vaan hakemuksen liitteenä tulee. Täyttöohje on tarkoitettu palkkatodistuslomakkeelle, joka löytyy lomakesalkusta. Myyntivoiton selvityslomake. Selvitys lasten kotihoidontuesta.


Opettajan työsuhdeselvitys. Liitä hakemukseen palkkatodistus vähintään viikon ajalta vuorotteluvapaata edeltäviltä täysiltä palkanmaksukausilta ja kopio vuorottelusopimuksesta. Vuorottelukorvauksen takautuva hakuaika on kolme kuukautta. Palkkatodistus pyydetyltä ajalta.


Mikäli palkkatodistus kirjoitetaan koko työssäoloehdon ajalta ja henkilö on työskennellyt vähintään yhden viikon 1. Jos työntekijä ei saa palkkalaskelmaa joka palkanmaksun yhteydessä, hänellä on oikeus pyynnöstä saada puuttuvat palkkalaskelmat. Päivärahaa haetaan aina jälkikäteen. Ensimmäisen hakemuksen voi lähettää kahdelta viikolta ja sen jälkeen aina neljän viikon tai kuukauden välein. Päivitä selaimestasi uudempi versio, jotta voit käyttää eAsiointia.


Työllisyysrahasto tuo turvaa työelämän muutoksissa. Tuemme työllisyyden edistämistä rahoittamalla työttömyysturvaa, aikuiskoulutusetuuksia, työttömyysajalta kertyvää työeläkettä ja palkkaturvaa. Hae Kelan tuet verkossa. Asiointipalvelussa voit hakea lähes kaikkia Kelan etuuksia, seurata etuustietojasi ja lähettää liitteitä.


Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Nokian JHL ry 1kevätkokous (Nokia) 11. Pääkaupunkiseudun yksityisen sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan henkilökunta JHL 1kevätkokous (Helsinki) 17. Kaavin kunnalliset työntekijät JHL 7ry:n kevätkokous (Kaavi) 19.


Länsi-Saimaan JHL ry 4kevätkokous (Lemi) 21. Työsuojelu-­ ja aluehallinnon henkilökuntayhdistys ry 717:n kevätkokous. Näillä sivuilla kerrotaan Kansaneläkelaitoksen, Kelan, palveluista työnantaja-asiakkaille.


Tervetuloa Rakennuskassan sivuille Rakennusalan kausityöttömyys näkyy kassassa hakemusten käsittelyajan kasvuna ja puhelinpalvelun ruuhkautumisena talvisin. Teemme parhaamme, jotta tästä ei aiheutuisi jäsenillemme kohtuutonta haittaa. Nopeutat hakemuksesi käsittelyä, kun asioit eAsioinnin kautta, toimitat kaikki pyydetyt lisätiedot kerralla sekä seuraat hakemuksen.


Yt-paketti luottamushenkilöille. Tutustu luottamushenkiöille koottuun yt-pakettiin. Pro – yksi Suomen suurimmista ammattiliitoista.


Ammattiliitto Pron jäseniä ovat koulutetut ammattilaiset, asiantuntijat ja esimiehet alaan katsomatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit