torstai 6. syyskuuta 2018

Haagan autokoulu teoriakoe

Teoriaopetus ja teoriakoe. Ensimmäistä ajokorttia suorittavan tulee käydä pakollinen turvallisuuskoulutus (4h teoriaa). Tarjoamme oppilaillemme pääsyn oppimisympäristöön, jossa voit opiskella teoriaa itsenäisesti lisää.


Modernit opetusvälineet. Vierailija: Kokemuksia haagan autokoulun eri toimipisteistä? Lähinnä töölö ja kamppi, ketä opettajia suosittelette tai ette suosittele?

Saako ajotunteja hyvin varattua? Yleisesti kokemuksia ajotunneista täältä? En menis kyllä enää uudestaan. Voisin sanoa vältettäviä nimiä mutta en kehtaa. Kurssille ei tarvitse erikseen ilmoittautua.


Jos sinulla on aikaisempi ajokortti tai. Kaikki lukujärjestykset löytyvät edellä mainituista linkeistä ja luokkavaihtoehtoja voit yhdistellä oman aikataulusi mukaisesti. Suunnitellaan yhdessä sinulle henkilökohtainen lukujärjestys! B-kurssi ilman aikaisempaa ajokorttia: Kurssi sisältää teoriatuntia ajotuntia, auton käytön 1.

Meillä suoritat teoriaopinnot verkko-opintoina silloin kun sinulle parhaiten sopii aktiivisuudestasi riippuen jopa päivässä! Voit aloittaa teoriaopinnot halutessasi heti, kun ilmoittautumisesi on vahvistettu. Valitse sopiva kurssipaketti, ilmoittaudu mukaan ja aloita autokoulu tänään! Tarvitsetko muutoksia olemassaolevaan ajokorttiisi? Ajovarman palvelupisteissä hoituvat ajokortin kaksoiskappale, uusi ajokortti kadonneen, tuhoutuneen tai anastetun tilalle, henkilötietojen tai ajo-oikeustietojen muutokset ajokorttiin ja vanhanmallisen ajokortin vaihtaminen EU-ajokortiksi.


Mopon ja mopoauton teoriakokeeseen voit osallistua kuukautta ennen kuin täytät vuotta. Käsittely- ja ajokokeeseen voit osallistua suoritettuasi teoriakokeen hyväksytysti ja täytettyäsi vuotta. Traktoria varten on vain teoriakoe , johon voit osallistua täytettysi vuotta. A1) varten täytettyäsi vuotta. Hyvät ja mukavat opettajat.


Hurjan hyvät autot ja boss on kaikkien kaveri. Liikuntalukio haagassa. Ihan sika makee mesta. Haagan autokoulu on minun valinta. Munkassa laatu opetus. Aloita autokoulu tänään. Vaikuta autokoulun kestoon omalla aktiivisuudella.


Ilmoittaudu mukaan ja suorita teoriaopinnot kokonaan verkossa!

Palvelemme Kontulassa, Itäkeskuksessa, Herttoniemessä, Malmilla ja Ruoholahdessa. Autokoulu Startilla on neljä toimipistettä. Pidämme teoriatunteja jokaisella toimistolla ja myös virtuaalisesti, voit suorittaa teoriat missä toimistossa tahansa. Sivuston perusajatus on antaa kävijöille mahdollisuus löytää itselleen hinnaltaan ja sijainniltaan sopivin autokoulu. Sivuston tarkoitus pitkällä tähtäimellä myös selkeyttää hinnoittelua ja helpottaa hintojen vertailtavuutta.


Oppilaista on ollut tyytyväinen Safiirin opetukseen. Koe liikkumisen vapaus, aloita autokoulu tänään! Tutustu lähimmän toimipisteesi kurssitarjontaan, löydä itsellesi sopivin kurssipaketti ja ilmoittaudu mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit