tiistai 4. syyskuuta 2018

Metsäverotus matkakulut 2018

Kyseessä on vapaa autoetu, jonka arvo vuodessa on 6. Tällaisia ovat esimerkiksi matka metsätöiden tekoon ja matka tapaamiseen, joka liittyy metsätalouteen. Aina ei tarvitse tehdä käytännön töitä, myös tarkistusmatka myrskyn jälkeen on metsätalouteen liittyvä matka. Anna metsätalouden veroilmoitus (lomake 2C) viimeistään 2. Kun matka on tehty autolla, korvauksen enimmäismäärä on senttiä kilometriltä. Osakkaan matkakulut Traktorin kulujen vähentäminen Talkoolaisen ruokakulut Kulujen vähentäminen Peräkärryn myynti Riistakamera verotukseen?


Korjuukuluista kotitalousvähennys? Hankintapuiden kirjaaminen Onko hakkuutähteiden korjuu hankintaa? Reunapuiden korjuu Hankintatyön raja. Matkakulut saa vähentää, vaikka matkaan ei liittyisi näkyvää työsuoritusta.


Tällaisia matkoja ovat esimerkiksi myrskyn jälkeen tehty metsän tarkistus, uudistusalan taimi­ kon kevättarkistus ja puukauppaneuvottelut. Pelkkä käynti metsätilalla ei kuitenkaan riitä vähennysperusteeksi. Lisäselvityksiä verottaja saattaa kaivata kalustoon merkityistä koneista, verosihteeri Anja Lahti kertoo. Selaimesi evästeet on estetty. Sinun on sallittava evästeet, jos haluat käyttää tätä sivustoa.


Jos metsätalouden aktiviteetti ei ole kovin vilkasta, ei metsäveroilmoitukseen kerry paljon täytettävää. Kokosimme viisi vinkkiä helpompaan metsäverotukseen. Säännöllinen kirjanpito: Talleta puukauppatulo- ja menotositteet säännöllisesti kirjanpitoon, sillä joka tapauksessa joudut tekemään muistiinpanot jossain vaiheessa. Ajopäiväkirja pakollinen oman auton käytöstä. Ajoreitti ja matkan pituus.


Ajontarkoitus tarkasti. Mahdolliset työmäärät. Jos ajoneuvo kalustossa, todelliset kulut. Metsäkäynti” ei ole hyvä. Borenius Asianajotoi - misto Oy:sta.


Pörssisäätiö kiittää heitä lämpimästi. Syötä sähköpostiosoitteesi lomakkeeseen, lähetämme sinulle linkin josta voit ladata pohjan ja sen jälkeen avata sen Excelissä. Avattuasi pohjan voit täyttää matkasi tiedot siihen, jonka jälkeen pohja laskee automaattisesti kilometrikorvaukset ja päivärahat. Muut vuosimenot › Kohdistuttava metsätalouteen, laaja ja monipuolinen sisältö. Muistiinpanoihin kannattaa liittää selvitys metsätilalle tehdyistä matkoista ja niiden liittymisestä metsätalouteen.


Esimerkiksi käynti on ollut tarpeellinen metsän hoito- ja hallintotyön kannalta. Sen sijaan esimerkiksi polttopuun teosta yksityistalouden käyttöön aiheutuvat matkakulut eivät ole vähennyskelpoisia. YKSITYISEN METSÄTALOUDEN HARJOITTAJAN METSÄVEROTUS Työn ohjaaja.


Palvelussa ei ole täytettäviä verkkolomakkeita. A01Y_ACTION_ID on pakollinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit