tiistai 11. huhtikuuta 2017

Esta unohtui

ESTA hylkäys on tapahtunut Secure Flight-ohjelman puitteissa, mihinkä myös mainittu Redress-numero kuuluu. Ohjelma ajaa nimiä muistaakseni eri tietokantaan ja vertailee. Sitten epäilyn herätessä sitten häly käy ja lopputuloksena oli miehesi ESTA :n hylkäyssähköposti. Al-Holin leirillä olevien Isis-vaimojen ja näiden lasten kohtalosta käytävä keskustelu on karannut täysin käsistä. Ylipolitisoituneessa kiihkossa, jota journalismin nimissä lähdettiin lietsomaan, itse asia unohtui jo lähtökuopissa.


Asiointipalvelun etusivusta on nyt käytössä kokeiluversio vanhan rinnalla. Uudelta etusivulta voit helposti tarkistaa, puuttuuko hakemuksestasi vielä jotain. Ruokapettymykset riipaisevat aina kovaa, mutta väkivaltaisuuksiin niiden vuoksi ei kannattaisi sortua. Yhdysvaltojen Michiganissa nähtiin kuitenkin taannoin tilanne, jossa paikallinen nainen avasi tulen saatuaan väärän ruoan pikaruokaravintolassa. Taas yksi vanukaspurkki unohtui ostaa… Taas yhdet liikkakamppeet jäi märkänä reppuun, kun muut meni patterille.


Kerran kuulin että hyvää yötä tytöt! Pojalle ei toivotettu öitä ollenkaan. Valitse jäsenyys tai tili. Liity Finnair Plus -jäseneksi ja nauti monista rahanarvoisista eduista kotona ja maailmalla, tai luo Finnair-tili, joka nopeuttaa lentojen varaamista ja pääset helposti käsiksi tietoihisi Finnair-sivustolla. Eilen illalla olisi pitänyt ottaa pilleri, mutta se sattui unohtumaan.


Tajusin sen kuitenkin aamulla, ja otin unohtuneen pillerin, noin tuntia sen jälkeen, milloin olisi pitänyt. Muistisairauden oireet huomaa tavallisesti joku muu kuin asianomainen itse – esimerkiksi puoliso, lapset tai ystävät. Geriatri Jyrki Rintala listasi tyypillisimmät dementiaoireet.


Oletko kirjautumassa tunnuslukukortilla? Siirry nyt käyttämään uutta turvallisempaa tunnistustapaa – tunnuslukusovellusta. Pankkitunnukset ovat aina mukanasi eivätkä tunnuslukusi lopu enää kesken. Tutustu tuotteisiin ja palveluihin ja seuraa mitä OP Ryhmässä tapahtuu.


Tavoite tuottavuudesta unohtui , väittää Eero Lehti. Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Että mistä se juontaa juurensa? Etikettikysymys: minut on kutsuttu häihin.


Koska olen esteellinen, riittääkö onnittelutervehdys, vai onko lahja tapana antaa silloinkin? Eläinsuojelulain päivittämisestä unohtui kunnianhimo – Parsinavetat on kiellettävä Julkaistu 7. Uusi hallitus sai ohjelmansa valmiiksi ja osaa tavoitteista voidaan pitää varsin onnistuneina. Viime syksynä 2vuotta täyttäneestä Kuopion torista on pikku hiljaa tullut käytännössä ympärivuotinen tapahtumien keskus. Perinteisten sesonkien avausten ja kausimarkkinoiden lisäksi kalenteri on täyttynyt yhä uusista houkuttimista, tuoreena esimerkkinä hieno kansainvälinen jäänveistokilpailu.


Mihin unohtui uskonnonvapaus partiolupauksesta? Tomi Karttunen Julkisuudessa on keskustelua herättänyt se, että yhtäältä uudessa partion peruskirjassa halutaan myönteisesti sitoutua ns. On vaikea keksiä, millä perusteilla lukioihin pitäisi valita, jos ei keskiarvon perusteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit