perjantai 21. huhtikuuta 2017

Trafi yhteystiedot

Traficomin puhelinvaihde. Puhelinvaihde vastaa puheluihin sekunnin kuluessa. Suomen kattavimmat yhteystiedot , yritystiedot ja kartat sekä ajoneuvo- ja rekisteriotetiedot.


Kaikki Suomen yritykset yhdessä haussa. Oma Fonecta - Ilmainen itsepalvelukanava yrityksille.

Viereistä lomaketta käyttäen voit lähettää meille yhteydenottopyynnön. Mikäli pyyntösi koskee tiettyä toimipistettä, voit valita myös sen lomakkeelta. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin niin nopeasti kuin mahdollista. Email: info(at)traffica.


Ajo-ohje: Sijaitsemme Rauhalahden leirintäaluetta vastapäätä, Matkahuollon logistiikkakeskuksen rakennuksessa. Asiakaspalvelu ja yhteystiedot. Siirry asioinnin etusivulle Palaa edelliselle sivulle.

Rekisteriselosteet Palvelun käyttöehdot Asioinnin ohjeet. Asiointi on päättynyt ja yhteys palveluumme on katkaistu. Suosittelemme välimuistin tyhjentämistä, etenkin jos asioit julkisessa käytössä olevalla yleisöpäätteellä. Ajoitpa sitten omistus- tai työsuhdeautoa, seuraavan menopelisi valinta on tähänastisista ratkaisevin. Sinä olet kuljettajan paikalla.


Jos työnantajasi asettaa merkkikohtaisia ehtoja työsuhdeautollesi, valikoimasta löytyy varmasti myös vaihtoehtoisia käyttövoimia. Tarkista auton tai muun ajoneuvon tiedot. Viestintäviraston määritelmän mukaisia valtakunnallisia siirrettävissä olevia.


Väylävirasto vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Yhteystiedot ajokorttiasioissa. Toimituksia ja tuotteita koskevissa kysymyksissä kannattaa ottaa yhteyttä ko.


Postimuseo (Tampere) puh. Autoveron maksu välittyy Verohallinnolle 1-pankkipäivän kuluessa myös häiriötilanteissa. Jos maksat autoveron autoveroilmoituspalvelussa ja palvelussa tulee häiriötilanne, maksu välittyy Verohallinnolle 1-pankkipäivän kuluessa.


Ministeriön esittelyvideo.

Kuluttaja-asioiden vastuualue. LVM - Hyvinvointia ja kilpailukykyä hyvillä yhteyksillä () Liikenne palveluna. Animaatio: Digitalisaatio on. Valtionhallinnon organisaatioiden yhteystiedot tulevat uuteen Valtion yhteystietohakemistoon automaattisesti Valtion keskitetyn puheratkaisuun tallennetuista tiedoista.


Suuri osa valtion eri organisaatioiden yhteystiedoista on keskitetty Valtion puhelunvälityspalveluun. Nollakakkosen rekisterinumerohausta saatavia tietoja on tarkoitus käyttää tilanteissa, joissa halutaan tietoja ajoneuvosta. Näitä tilanteita ovat esimerkiksi osto- ja myyntitapahtumat sekä tilanteet, joissa pitää saada yhteys ajoneuvon omistajaan tai haltijaan.


Julkaistu aineisto sisältää liikennekäytössä olevien henkilöautojen (ajoneuvoluokat Mja M1G) rekisteröinti-, hyväksyntä- ja teknisiä tietoja Liikenteen turvallisuusviraston ylläpitämästä ajoneuvoliikennerekisteristä. Terveydentilan valvonta. Ikäkausitarkastukset, kun ajokortti on myönnetty ennen 19. Suomessa vakinaisesti asuvan kuorma- tai linja-auton ajo-oikeuden haltijan tulee esittää poliisille lääkärinlausunto ajokyvyn säilymisestä määräajoin, jos ajokortti on myönnetty ennen 19. Hae Kelan tuet verkossa.


Asiointipalvelussa voit hakea lähes kaikkia Kelan etuuksia, seurata etuustietojasi ja lähettää liitteitä. Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit