tiistai 18. huhtikuuta 2017

Elisa maksutavat

Bambora PayForm mahdollistaa kaikki maksutavat verkkokaupassasi. Monipuolinen maksukumppani verkkokauppaasi. Haluatko oppia meistä lisää? Maksuratkaisut kaikille!


Aloita yhteistyö Bamboran kanssa! Elisan verkkokaupasta löydät laajan valikoiman laitteita ja liittymiä. Kirjautumiseen tarvitset Elisa Tunnuksen. Jos sinulla ei ole tunnusta, saat luotua sen kirjautumissivulla.


Klikkaa vasemmalla olevasta valikosta Laskut. Valitse haluamasi toimitustapa ja Tallenna. Oletko vaihtamassa E-laskun toiseen toimitustapaan? Elisalta saat edulliset Saunalahti-liittymät, puhelimet sekä Elisa Viihteen ja videovuokraamon.


Sähköpostit voit lukea Elisan Webmail-palvelusta. Elisa Viihde Sport tarjoaa kotimaista ja eurooppalaista urheilua, jota et muualta näe. Korisliiga, koripallon Bundesliiga, Liga ACB, futiksen Ykkönen, e-urheilua ja paljon muuta. Elisa hinnoittelee kyllä laitteensa niin , että ei niistä tappiota tule tällaisellakaan myyntitavalla.


Ihan vain esimerkkinä vaikkapa mobiilireititin ZTE MF 2, jonka hinta Elisalla on 2€ ja D-alkuisella kilpailijalla sama purkki maksaa 1€. Tämän jälkeen kopioi yllä olevasta kentästä HTML-koodi ja lisää koodi yrityksesi verkkosivuille. Jatkossa arvosana päivittyy aina automaattisesti kauppasi sivuille kun kuluttajat antavat lisää arvosteluja kaupastasi Vertaa. Elisa Kirjasta ostettuja äänikirjoja kuuntelet kätevimmin Android- ja Apple-laitteisiin ladattavalla ilmaisella Elisa Kirja -sovelluksella.


Ei tuettu ominaisuus. Elisa Kassan kautta et saa muokattua verkkokaupan hinnastoja. Nämä tulee tehdä verkkokaupassa. Tutustu ja kokeile Elisa Kirjaa heti! Elisa Viihteessä tallenteet, viihde ja monipuolinen urheilutarjonta ovat fiksusti yhdessä.


Express-rahdin polttoainelisä on. Katso silloin kun sinulle sopii. Tarjoushintaan tehtaan poistokankailla. Varastosta löytyy laadukkailla kankailla heti mukaan hintaan 975€.


Saatavana nahalla ja kankaalla. Mitat 265x200cm tai peilikuvana. Osuus käsittelee asiakkaita, tuotteita ja työntekijöitä koskevia tietoja.


Asiakaskentästä voidaan etsiä asiakasta nimellä tai nimen osalla b. Erikoisosaamistani ovat ahdistus- ja masennuspotilaiden lääkehoito. Lääkehoito ja terapia-arvioiden tekeminen. Lisäksi teen työkykyselvityksiä ja konsultaatioita. Minulle voit varata myös puhelimitse toteutettavan etävastaanottoajan. Tarjoa kaikki yleisimmät maksutavat Jokainen pienyritys on omanlaisensa, mutta kaikille yhtä olennaista on tarve vastaanottaa maksuja.


Elisa maksutavat

Zettle Reader on helppokäyttöinen kortinlukija, jonka käyttöönotto onnistuu käden käänteessä. Mun Moi tuo turvaa. Voit asettaa palveluestoja tai tehdä ulkomaan käytön rajoituksia haluamiisi liittymiin, itse ja milloin haluat.


Myös data-arestin voit laittaa päälle, jos sellaiselle on joskus tarvetta. Meiltä voit ostaa turvallisesti! Ostoskorissamme on 128-bittinen SSL-suojaus.


Emme tallenna tai säilytä asiakkaiden maksukorttien numeroita. Kirjaudu sisään henkilöasiakkaana Kirjaudu sisään nähdäksesi tehdyt ostokset. Voit myös tarkastella tulevia maksuja ja maksaa ne helposti yhdellä klikkauksella! Ruutu Plus -tilauksella saa katsottavaksi sarjoja ja elokuvia ennen muita.


Tarjolla on myös suoria urheilulähetyksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit