keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Kulkukortti kotelo

Kun tarvitset ID-kortteja ja niille tarvikkeita, olemme se oikea yritys. Yli vuotta alalla takaa osaamisen! Tiedämme kuinka asiakkaita tulee kohdella ja kuinka tuottaa sinulle laadukkaat tuotteet kulunvalvontaan ja henkilöiden tunnistamiseen. Se on tasokas toimistotarvike, jonka toimituksen kesto on verkkokaupasta tilattuna 1-päivää. Lyreco – työpaikka- ja toimistotarvikkeet, laaja tuotevalikoima, nopea toimitus ja helppo verkkokauppa.


Kaikki tarvitsemasi työhön ja toimistoon. Tutkitusti Suomen paras! Toimitetaan kappaleen erissä. Muovikortit monilla ominaisuuksilla. Olisi tarvetta muutamalle kulkukorttikotelolle.


En ole löytänyt mistään halpahallista (Tokmannit, Clas Ohlssonit, Biltemat yms), ja verkkokaupatkin myyvät massiivisia tukkupakkauksia isoilla toimituskuluilla. Tilaa Nimikorttikotelot ja -taskut VIP Officen verkkokaupasta. Suljettu, jäykkä kotelo suojaa korttia kummaltakin puolelta. Suojaa elektronisten sirujen ja nauhojen magnetoinnin heikkenemiseltä. Takaura helpottaa kortin poistamista ja vaihtamista.


Varmistin pitää kortin paikallaan ja estää sen liukumisen. Kaksi reikää mahdollistavat pysty- tai vaakasuuntaisen käytön. Kortit eri tarpeiden mukaan räätälöiden.


Autamme tarvittaessa asiakkaitamme kaikissa: kortit, Henkilökortit – Kanta-asiakaskortit – Jäsenkortit ym. Kulkukortti nopeammin käytettävissä Jäykkä kotelo , avoin malli nopeuttaa kortin käyttämistä. Korttipidike, jonka voi yhdistää kelaan, nauhaan, klipsiin tai ketjuun.


Tässä läpinäkyvässä kotelossa pysyy nimi- tai kulkukortti kätevästi mukana. Koko X X cm. Vahva kulkukortinpidike 54x90mm korteille. Saatavilla on matala tai korkea käyttölaitteen kotelo portin käyttötarkoituksen ja automaattisen käyttöyksikön mukaan. TEOLLISUUDEN PI 130-LIUKUPORTTI Kotelo suojaa käyttölaitetta ja ohjausyksikköä muuttuvilta sääolosuh-teilta.


KULKUKORTTI uPASS Access lukee paristottomat kulkukortit. Se on helppo liittää, ja se tukee kaikkia tavallisimpia teollisuusstandardeja. Sisältönä lompakko, kotiavaimet, työpaikan kulkukortti , känny, työkänny, matkakortti, huulirasva, kalenteri, nenäliinoja, sateenvarjo ja eväät (tosin nyt siirrettynä jääkaappiin). Vaihdan laukkua melkein joka päivä vaatteisiin sopivaksi, joten hirveitä tavarakertymiä ei yleensä pääse syntymään.


Lokitiedoista voi myös katsoa, miten ja kuka lukkoa on käyttänyt. Riittää, että kussakin tilassa yksi ovi kaapeloidaan”, kertoo projektikonsultti Katriina Forsberg Salto Systemsistä. Ohjelmointiavaimella voit nopeasti ohjelmoida ominaisuuksiltaan samanlaisia järjestelmiä esimerkiksi suurissa projekteissa ja tietojen varmuuskopioinnissa. Suojauskytkin Yhdistetty varkaudenestokytkin havaitsee, kun kotelo on auki tai jos kotelo irrotetaan seinästä.


Sisältää johdinsilmukan, jonka avulla voidaan käyttää useampia kytkimiä. Reelstrap on Suomalainen keksintö, joka on uudentyyppinen kelautuva säädettävä kaulanauha-olkanauha. Reelstrapin nauhan voi napin painalluksella säätää juuri sopivan pituiseksi. Otetaan nyt tuosta omaisuudesta esimerkki. Tää on just taas tätä ku akoille ei mee mikään jakeluun.


En mä kysynyt, että miten omaisuus jaetaan ko. Just oli lehdessä että sisällä tupakoineen kämpän remppa n. Koska joudutaan uusimaan kaappien ovet ja vetää pahimmassa tapauksessa muovimatto hitoilleen ja uusi tilalle, sillä pesut eivät auta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit