perjantai 28. huhtikuuta 2017

Op kevytyrittäjä yel

Eniten palvelusta ja sen tuomista verohelpotuksista hyötyvät yrittäjät, jotka myyvät omaa osaamistaan. Ainoa kulu on palvelumaksu asiakkaasi maksamista laskuista. Se turvaa toimeentulosi silloin, jos sairastut, menetät työkykysi tai jäät perhevapaalle. Työtulo ei voi kuitenkaan olla ihan mitä tahansa, vaan sillä on alaraja ja yläraja. Kumpikin muuttuu vuosittain.


Mistä kevytyrittäjä saa Y-tunnuksen? Tämä tekee OP :n kevytyrittäjäpalvelun asiakkaista yksityisiä elinkeinonharjoittajia eli toiminimiyrittäjiä. Voit tutustua palveluun tarkemmin täällä. Tutustu tuotteisiin ja palveluihin ja seuraa mitä OP Ryhmässä tapahtuu. Käyttökokemus on täysin digitaalinen palvelu, jonka kautta voi vaivatta laskuttaa.


Tämä työtulo on siis se summa, joka maksettaisiin palkkana työntekijälle, joka suorittaisi saman työn. Eläkevakuutusmaksua maksetaan, jos työtulon minimiraja ylittyy. Palvelun kautta saat Y-tunnuksen, joten olet laillisesti yksityinen elinkeinonharjoittaja eli toiminimiyrittäjä.


Lue, mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa. Työtulo on peruste vanhuus-, työkyvyttömyys- ja perhe-eläkkeen määrälle. Sairauspäiväraha yrittäjälle ja apurahan saajalle.


Ole kevytyrittäjä jo tänään! Liittyminen on ilmaista nyt ja aina, eikä se velvoita sinua mihinkään. Maksat palvelun käytöstä vasta kun alat vastaanottamaan suorituksia. Kevytyrittäjä voi vapaasti päättää mitä tekee ja kenelle. OP - kevytyrittäjä , Ukko.


Ryhdy kevytyrittäjäksi. Toimi ilman omaa yritystä Odealin avulla. YEL -työtulo ja eläke. Laskuta työt ja nosta palkkaa, helposti ja nopeasti. Ansaitse lisätulo laskutuspalvelulla.


Työttömyysetuuteesi vaikuttaa, jos toimit yrittäjänä tai työllistyt omassa työssä. TE-palvelujen työttömyysturvaneuvonta osaa neuvoa, miten sinun tilanteesi voi vaikuttaa työttömyysturvaasi. Kun aloitat työnhaun, TE-palvelut selvittää ensin yrittäjäaseman, eli oletko. Suomen suurin kevytyrittäjän laskutuspalvelu. Palvelun käyttäjä ei tällöin lähtökohtaisesti ole oikeutettu työttömyysturvaan.


Ilman Y-tunnusta kevytyrittäjä ei voi tehdä esimerkiksi alv-vähennyksiä verotuksessa. Lue lisää muista yritysmuodoista täältä ja valitse juuri sinulle sopivin. Työeläkevakuuttamisessa työtä tehdään joko yrittäjäasemassa tai työsuhteessa.


Kolmatta muotoa tai muuta välitilaa ei ole, vaikka usein niin luullaan. Moni tekee työtään myös rinnakkain yrittäjänä ja palkansaajana. Laskutuspalveluyritykset toivat uuden piirteen yrittäjyyteen, ja eläkevakuuttamisen hoidosta on ymmärrettävästi ollut epätietoisuutta.


Yrittäjä vastaa itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit