maanantai 24. huhtikuuta 2017

Apuraha näyttely

Jos käy ilmi, että apurahan myöntämiseen vaikuttavia tietoja on vääristelty, salattu tai apurahaa ei ole täysimääräisesti käytetty hakemuksessa mainittuun tarkoitukseen tai apurahaselvitystä ei ole tehty määräaikaan mennessä, apurahan myöntäjällä on oikeus periä apuraha takaisin joko osittain tai kokonaisuudessaan. Hakemuksen liitteet. Tämä apuraha on tarkoitettu hankkeeseen, joka säilyttää paikallista kulttuuria ja kulttuuriympäristöä.


Apuraha näyttelykuvien teettämiseen. Hanke voi olla historiikki, näyttely tai tapahtuma tai kulttuuriperinnön tallennusta ja esittelemistä.

Hae apurahaa kotiseututyöhön tammikuussa maakuntarahastosta. Kotiseututyö-apurahaa ei voi saada tieteelliseen tutkimukseen. Oiva kalenteri itselle tai lahjaksi vain euroa. Kahden viimeksi mainitun vaihtoehdon kohdalla on lomakkeessa kerrottava myös suunniteltu kohdeyleisö.


Monivuotinen apuraha , enintään vuoden rahoitus vai ponnistusraha? Koneen Säätiö on itsenäinen ja riippumaton organisaatio, joka parantaa maailmaa luomalla edellytyksiä rohkeille tieteen ja taiteen avauksille. Seuraava vuosittainen apurahahaku järjestetään 1. Suomen Taiteilijaseura välittää ilmoituksia ammattimaisista kuvataidealan työpaikoista ja -tilaisuuksista sekä koulutuksista ja näyttely -, apuraha -, projekti- sekä residenssihauista.

T aiteiden ja suunnittelun korkeakoulun apuraha. Liiton ilmoitustaulu kokoaa kuvataiteen ajankohtaiset tapahtumat, koulutukset ja apuraha-, näyttely - sekä residenssihaut. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. Nuoren tutkijan apurahan maksaminen edellyttää päätoimista tutkimustyötä.


Haluaisin pitää näyttelyn, olen ajatellut toteuttaa projektin. Suomen Kulttuurirahasto on myöntänyt Museovisio-apurahat kymmenelle museolle eri puolille Suomea. Konditionaalin käyttö aistii hakijan epävarmuutta ja rahoittaja haluaa olla varma siitä, että olet projektisi kanssa tosissasi.


Kerro hakemuksessasi haaveilun sijaan siis suoraan, että näyttely pidetään ja projekti toteutetaan. Helsingin Sanomain Säätiö tukee viestintään ja viestintäteollisuuteen sekä sananvapauden edistämiseen liittyvää tutkimusta. Lisäksi säätiö tukee toimittajien ja viestinnän alan post doc -tutkijoiden ja professoreiden kansainvälistymistä. Muistathan tarkastaa aika ajoin ilmoitustaulumme, jolla julkaisemme ajankohtaista tietoa kuvataidealan näyttely -, apuraha -, ateljee- ja residenssihauista.


Tila (3m2) sopii monenlaisen taiteen esittelyyn. Näyttelyhaku – Galleria Rantakasarmi, Suomenlinna. Grafian kohdeapurahojen hakuaika on 29.


Tälle sivulle on koottu tietoa saavutettavuuteen ja moninaisuuteen liittyvistä avustuksista ja apurahoista. Tarkistathan tiedot ja päivämäärät suoraan rahoituslähteistä.

Kulttuuria kaikille -palvelu ei ole vastuussa mahdollisesta vanhentuneesta tiedosta rahoituslähteisiin liittyen. Ammattikuvittajien matka,- koulutus,- näyttely - ja hankinta-apurahat ovat haettavissa lokakuun ajan. Pääset hakemukseen tästä. Voit hakea ainoastaan yhtä apurahatyyppiä hakukerralla.


Matka- apuraha voidaan myöntää joka toinen vuosi. Maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden suurtapahtuma Maxpo järjestetään hyväksi havaitulla Hyvinkään lentokentällä. Maxpo esittelee maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. Mahtavien koneiden lisäksi Maxpo tarjoaa paljon kiinnostavaa ohjelmaa.


Messujen toimeksiantaja on Rakennuskonealan. Teollisuusmuseo avataan Tampereella Finlaysonin entisen puuvillatehtaan tiloissa. Tervetuloa Framen apurahapalveluun! Uusien käyttäjien on rekisteröidyttävä alla olevan linkin kautta.


Salasanan saatuasi voit kirjautua sisään. Jussi Laine on sisustusarkkitehti ja suunnittelija, joka on pyrkinyt suunnittelutyönsä lisäksi edistämään alansa kehitystä näyttely - ja julkaisutoiminnan kautta. Suomen Gynekologiyhdistyksen syyskoulutuspäivät ja vuosikokous Aika: 14. Paikka: Vanha Satama, Helsinki PresymposiuSynnytyksen käynnistys, keskiviikko 13.


Ohjelma Torstai 14. SLL gynekologit edunvalvontasessio: Työaikalaki Yksityissektorin. Ilmoittautuminen, kahvi ja näyttely 8.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit