tiistai 4. huhtikuuta 2017

Dynaaminen staattinen

Mikä on dynaaminen. Mitä tarkoittaa dynaaminen. Laaksosen väitöskirjatutkimuksessa osoitetaan, että jatkuvan staattisen lihastyön aikana verenvirtaus jakautuu lihaksen sisällä selvästi epätasaisemmin verrattuna dynaamiseen lihastyöhön. Ajallisesti dynaaminen venyttely ei vie paljon aikaa, jonka vuoksi se on usein staattista venyttelyä suositumpaa. Venyttelyn ajoitus oleellista.


Tutkimusten mukaan staattinen venyttely välittömästi ennen urheilusuoritusta heikentää erityisesti maksimaalista voimaa ja nopeutta vaativia suorituksia.

Kardaaniakselien huollon ja korjauksen yhteydessä vaihdetaan yleensä nivelristit, jonka jälkeen suoritetaan aina dynaaminen tasapainotus. Konekantamme ansiosta dynaamista tasapainotusta on mahdollista tehdä kappaleille, joiden paino alkaa sadasta grammasta, raskaimmat tasapainotettavat kappaleet voivat olla tuhannen kilon painoisia. Alkuverryttelyssä ne ovat erinomainen tapa avata lihakset, sillä ne eivät heikennä lihasvoimaa, toisin kuin perinteiset, pitkäkestoiset venytykset. Fysiikka statiikkaan kuuluva, sen lakien mukainen.


Lähdetään ajatuksesta, että sinulla on tarve luoda QR-koodi, jonka takana on sisältöä tai verkkosivulle linkki. Staattinen olotila. Usein tilanne on se, että QR-koodi on staattinen eli kun kerran tuo on luotu, niin sisältö on siellä ja pysyy.


Dynaaminen vai staattinen ? Synonyymi staattinen sanalle.

Käyttökohteesta riippuen asennuksiin saattaa kohdistua staattisen kuormituksen lisäksi muuttuvia ja vaihtuvia jännityksiä, värähtelyitä, seismistä kuormitusta tai nopeita, suurienergisiä iskukuormituksia. Tällaisille dynaamisille kuormituksille ovat alttiita esim. Näköaisti välittää aivoille tietoa ympäristöstä, etäisyyksistä ja horisontin asemasta. Molempien silmien yhteistyö on tarkan syvyysnäön edellytys. Sen huomaa horjumisena ja asennon hakemisena sulkiessaan toisen silmän seistessään yhdellä jalalla.


Kaupinpuistonkatu 1. NC-Point Oy tekee dynaamisia tasapainotuksia omissa tiloissaan Keravalla. Symmetria luo staattisuutta tasapainoa, joka pysäyttää ja pakottaa paikoilleen. Sidottu rytmi, staattinen tasapaino ja symmetria ovat sukulaisia keskenään, samoin vapaa rytmi, dynaamisuus ja jännitteisyys. Se korostaa pitkien lihastoimintaketjujen yhteistyötä.


Tasapainoton sommitelma on disharmoninen. Lihasvastaparit tekevät erilaista työtä, eli toinen lihastoimintaketju supistuu ja toinen venyy. Lyhenteet CAPWAP CAse Pile Wave Analysis Program.


Kädet ovat “housunsaumalla” ja katse osoittaa suoraan eteenpäin. Testiliikkeessä laskeudutaan selkä suorana kyykkyyn siten, että sormenpäät osuvat ala-asennossa lattiaan ja yläasennossa lantio ojentuu suoraksi. Useimpien QR-koodityyppien luku vaatii Internet-yhteyden toimiakseen. Koodin lukija saa QR-koodin kautta kulloisenkin lukuhetken mukaisen informaation.


Kun oikeus on jonkun hallinnassa se on niin sanotusti lepotilassa eli staattisessa tilassa.

Pyörän tasapainotilaa lähemmin tarkasteltaessa käytetään käsitteitä staattinen ja dynaaminen epätasapaino. Kun pyörän massa on jakautunut epätasaisesti pyörän keskipisteen suhteen siten, että painopiste poikkeaa geometrisesta keskipisteestä, on kyseessä staattinen epätasapaino. Reititysprotokollatyypit. On olemassa kolme reititysprotokollien päätyyppiä, jotka eroavat toiminnaltaan ja ominaisuuksiltaan toisistaan. DNA Liikkuva Laajakaista-, Veppi- ja Dataprepaid -liittymät sisältävät yhden julkisen, vaihtuvan IP-osoitteen ( dynaaminen IP-osoite).


Liittymillä voidaan käyttää sovelluksia, jotka avaavat itse yhteyden palvelimeen päin, kuten VPN-, IRC- ja Telnet -sovellukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit