maanantai 10. huhtikuuta 2017

Ilmalämpöpumppu vertailu 2018

Majoitusta jopa hengelle. Häät, syntymäpäivät, kokoukset, ym. Uusien R32-kylmäaineellisten lämpöpumppujen testitulokset julkaistu!


Mietityttääkö uusien ilmalämpöpumpun suorituskyky pakkasella? Toimiiko se ”uusi r32” kylmäaine ilmalämpöpumpuissa vai onko vanhempi r410a varmempi valinta?

Mikä niistä uutta tekniikkaa sisältävistä ilmalämpöpumpuista minun kannattaa valita? Näihin ja muutamiin muihin askarruttaviin kysymyksiin saat. VTT:n testiraportti ilmalämpöpumppujen puhtaudesta. TM Rakennusmaailma on testannut jo vuotta ilmalämpö-, ilma-vesi- ja maalämpöpumppuja.


Testaus ja vertailut on tehty Suomessa alan standardeja mukailevin menetelmin ja tieteen teon mukaisella tarkkuudella valmistajista riippumattomassa MTT Vakolan (nyk. VTT) kylmälaboratoriossa. Sharp Nordic ZPTR ilmalämpöpumppu.


Sharp- ilmalämpöpumppu lämmittää tehokkaasti, viilentää miellyttävästi ja puhdistaa sisäilmaa.

Erittäin energiatehokas ilmalämpöpumppu tuot­taa lämpöä jopa –°C:n ulkolämpötilassa ja on miellyttävän hiljainen niin sisällä kuin ulkonakin. ILMALÄMPÖPUMPPUJEN VERTAILU KUINKA VERTAILLA ERI ILMALÄMPÖPUMPPUJA? Ilmalämpöpumpun valinnassa tärkeää!


Ilma-vesilämpöpumppu vertailu. Ilmasta veteen -lämpöpumput kiinnostavat. Ne soveltuvat uudiskohteisiin ja etenkin lämmitysjärjestelmien energiasaneerauksiin. Uusin tekniikka yllättää: järjestelmät kilpailevat energiatehokkuudessa ja etenkin perustamiskustannuksissa maalämmön kanssa.


Sitä voisi suositella kaikkein kylmimpiin oloihin. Yksi syy on myös se, että ilmalämpöpumppu on huomattavasti tehokkaampi viilentäjä ja myös usein vaivattomampi asentaa ja edullisempi kuin maalämpöpumpun viilennysjärjestelmä. Tärkeintä on valita oikean tehoinen laite ja sijoittaa se toiminnan kannalta parhaaseen paikkaan.


Viilennykseen kannattaa hankkia ilmalämpöpumppu. Tällä laskurilla voit vertailla pientalon lämmitysvaihtoehtojen kustannuksia. Laskuria voidaan käyttää sekä uusille että vanhoille taloille. Putkistot asennetaan sisätiloihin ja lähes aina pintavetoina. Kylmän veden aiheuttamasta putkiston ”hikoilusta” johtuen putket tulee olla eristettyjä.


Kustannus ilma-vesilämpöpumpun tuottamalle viilennysjärjestelmälle tulee yleensä huomattavasti kalliimmaksi, kuin hankkia yksi erillinen ilmalämpöpumppu.

Maalämpöpumppu – vertailu , hinta ja asennus. Maalämmön hinta koostuu maalämpöpumpusta, lämpökaivon porauksesta, asennustöistä ja kytkennöistä lämmönjakoverkostoon ja mahdollisista vanhan lämmityslaitteiston purkutöistä. Toshiba ilma-vesilämpöpumppu lämmittää kodin ja käyttöveden Suomen oloihin suunniteltu Toshiba ilma-vesilämpöpumppu on ihanteellisen kompakti ratkaisu omakotitalojen ja muiden kiinteistöjen lämmitykseen. Alan uusinta teknologiaa edustava Toshiba ilma-vesilämpöpumppu toimii vastaavalla periaatteella kuin ilmalämpöpumppu. Kun ilmalämpöpumppu siirtää lämmön ulkoilmasta.


Alkuvuodesta asti en pystynyt tekemään vertailu , koska ILP oli päällä vielä helmikuun loppupuolelle asti ennen kuin sen sammutin testiä varten. Ammattitaitoinen myyjä osaa auttaa juuri sinun asuntoosi ja käyttötarkoitukseesi sopivan Vivax Cool ilmalämpöpumppumallin valinnassa. Vivaxin laajasta valikoimasta on helppo valita juuri omaan kohteeseen sopivilla ominaisuuksilla varustettu malli. Lisäksi on ilmanvaihdon oltava riittävä.


Testitulosten perusteella on vaikea julistaa joku ilmalämpöpumppu ylivoimaiseksi voittajaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit