tiistai 11. huhtikuuta 2017

Piipaa ii

Reaaliaikainen Piipaa -uutisten seuranta Ii paikkakunnasta. Yle Helsinki Hälytysajossa kolaroinut poliisi syyllistyi liikenneturvallisuuden vaarantamiseen – ei saanut rangaistusta - Ii 28. PaaPii Design Verkkokauppa myy kotimaiset, ekologiset tekstiili-, sisustus- ja lahjatuotteet. Tilaa PaaPiin uniikit kuosit netistä itsellesi tai lahjaksi!


PaaPiin valikoimasta löydät kuoviolliset trikookankaat mitä upeimmilla värityksillä ja kuoseilla.

Värikkäät eläin- ja luontoaiheiset kuosit soveltuvat erinomaisesti niin arkeen kuin juhlaan. Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten räätälöimiseen, käytön analysoimiseen sekä palvelun kehittämiseen. Klikkaamalla ok hyväksyt tietosuojaselosteemme sekä evästetietojen keräämisen mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen.


Neuvontapuhelin puh. Supercellin toimitusjohtajan Ilkka Paanasen mukaan Suomella on paljon huippuosaajia houkuttelevia valtteja. Tuoreimmat uutiset, puhenaiheet ja ajankohtaisimmat artikkelit. Kotimaa, ulkomaat, työelämä, talous ja politiikka.


Lue uutiset ja osallistu keskusteluun!

Miksi Kit­ti­län­tien tal­vi­kun­to vaihtuu kun­ta­ra­jaa yli­tet­täes­sä? Liiketoiminta: Saara Pekkonen Johtaja, VOD Jyrki Huotari Ohjelmapäällikkö, Uutiset. Uutisia, päivän puheenaiheita ja muut Ylen parhaat verkkosisällöt. Piipaa , se on PaaPii (ja yksi Verso) Kun keväällä moni bloggari kärsi inspiraation puutteesta sekä kirjoittamisen että käsitöiden tekemisen saralla, minä porskutin menemään ennennäkemättömällä vauhdilla molempien suhteen. Skip navigation Sign in.


Nunca me olvidéis, que nunca os he olvidado. Nainen kateissa Vaasassa, tiedote II 14. Rattijuopot ja hirvet liikenteessä E-P:llä 13. Mopovarkaus Kauhavan Kortesjärvellä ja kova ylinopeus.


Lue aiheen Paikkakunnat keskusteluja. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Suomi- tuhansia aiheita. Maan tila: Kannattaa kätellä, ei repiä - mallia ei pidä hakea Amerikasta, sillä niin suuri virhe ei mahdu näin pieneen maahan. Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin viikko oli loistava.


Kelikameroiden välittämän informaation avulla voit tarkastaa vallitsevan sään tai ruuhkatilanteen eri tieosuuksilla. Voit myös kelata kelikameroiden kuvia taaksepäin, noin vuorokauden ajalta, jos haluat tietää miltä tieosuus näytti aikaisemmin. Iisalmen museoissa tapahtuu!

Vieras Mieheni on erittäin tulistuvaa luonnetta. Hän ei siedä lapsiltamme juuri mikäänlaista ylimääräistä venkoilua vaan hermostuu hyvin nopeasti ja huutaa, varsinkin, jos jokin asia painaa mielessä (työhommat tai jokin suoritettava asia). En ole varma vielä, voisi ehkä olla, Tuomas Heikkilä miettii, kun häneltä kysytään tuleeko hänestä isona palomies.


En miä nyt tiedä, onko tällä mun seuraavalla jutulla mitään tekemistä virkkaamisen kanssa. No kun meillä kävi tälleen, että paloauto jouduttiin soittamaan paikalle. Sekä Krüger että Mikkola-Roos kehottavat myös osallistumaan pienpetojen torjumiseen. Lakimuutoksen myötä niitä saa pyytää ilman metsästyskorttiakin, mutta asiantuntijat suosittelevat silti jättämään ainakin supikoirien pyynnin ammattilaisille, koska siihen tarvitaan ruutiase. Jos kunnanhallituksen jäsenet ja varajäsenet ovat esteellisiä hoitamaan kunnanhallitukselle tai §:n mukaan kuuluvia tehtäviä eikä kunnanhallitusta saada tästä syystä päätösvaltaiseksi, valtuuston tulee asettaa tilapäinen valiokunta, joka hoitaa niitä kunnanhallituksessa käsiteltäviä asioita, joita kunnanhallituksen jäsenten ja varajäsenten esteellisyys koskee.


Tipaton tammikuu on takana. Tulee sellainen vaikutelma, että tipaton on maan tapa. Tutkimusten mukaan noin prosenttia alkoholijuomia nauttivista oli pitänyt tipattoman tammikuun viime vuoden alussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit