torstai 13. huhtikuuta 2017

Joensuu tapahtumat

Niin yksinkertaista. Tapahtumat , laskeutumissivun cta-nosto. Käytämme evästeitä varmistamaan, että pystymme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. Lue lisää evästeiden käyttämisestä ja yksityisyden suojasta.


Toukokuun tapahtumaviikko tuo säpinää kaupunkiin.

Kevään paras viikko 12. Voit myös jättää oman menovinkkisi. Joensuun kaupunkikeskustan tapahtumakalenteri. Täältä löytyy erinomaiset tapahtuma-alueet festivaalien, konserttien, urheilutapahtumien tai vaikka markkinoiden, kirpputorien ja koiranäyttelyiden järjestämiseen. Pohjois-Karjalan maakuntaliitto.


Kaikkien yhteinen ystävänpäivä ja ruusutanssit. Ota suora yhteys yritysasiantuntijaamme! Business-päivystys puh.

Ma – pe klo – 17. ASK JOE – minuutin pikaneuvonta Sovi tapaaminen kalenterissa. Monipuolisessa tanssi-illassa soitetaan zoukin ja ghettozoukin lisäksi myös salsaa ja bachataa, joten jokaiselle varmasti löytyy jotain!


Kimmelin yökerho on tunnelmallisesti remontoitu n. Yökerhomme ovet avataan aina kun stagelle saapuvat maamme ko. Menoinfosta löydät kaikki tapahtumat ja menovinkit Lahteen ja koko Päijät-Hämeeseen. Ruokavalinnoilla voidaan vaikuttaa ruoantuotannon ilmastovaikutuksiin.


Tällä ruokakurssilla valmistetaan herkullisia ja ilmastoviisaita kasvisvoittoisia ruokia erilaisista raaka-aineista. Lavalla Jenni Vartiainen, Kaija Koo, JVG, Neljä Ruusua, Hevisaurus…. Edellisinä vuosina tapahtumat ovat toimineet.


My Helsingin tapahtumahaku. Kaupungissa on paljon virkeää toimintaa ja pöhinää ympäri vuoden. Meejo -sovelluksen (aikaisemmin Linjalla) mobiililippu on käytettävissä ostohetkestä tuntia.


Aktivoi lippusi ennen bussiin nousemista ja näytä lippu kuljettajalle. Tunnelmaa kaupunkiin luovat sen läpi virtaava Pielisjoki ja keskusta monipuolisine palveluineen - unohtamatta kauppatorin karjalaista elämänmenoa. Kokoontuu maanantaisin 20.


Ryhmää ohjaa Vetrean työntekijä.

Maksu käteisellä Vetrean vastaanottoon. Pukuhuoneen avaimet saa vastaanotosta n. Ohjatun allasvoimistelun osuus on min. Laadukas keittiö, osaava henkilökunta, korkeatasoinen tekniikka, oma parkkialue ja miellyttävä sisustus varmistavat tilaisuutesi onnistumisen.


TAPAHTUMAT Tutustu JELLI. FI-palveluun ilmoitettuihin tilaisuuksiin ja tapahtumiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit