keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Ulosottomiehet kertovat

Draamakomedia naisesta, joka voittaa lotossa jättipotin. Eevi Puttonen (35) työskentelee kauneushoitolassa ja elää vaatimattomasti Helsingin laitamilla rokkarin urasta ja oman levyn tekemisestä haaveilevan miehensä Karin kanssa. Lapsen tila huononee ja hän ei voi olla päivähoidossa enää. Vuokraa jää maksamatta 4puntaa.


Velka menee oikeuteen asti. Puhelinkopin kokoiset ulosottomiehet ovat. Sääskilahden mukaan ulosottoviranomaisten kiireet kertovat heikosta suhdannetilanteesta. Yt-neuvottelujen ja työttömyyden aika tuppaa lisäämään maksuvaikeuksia.


Parempaan suuntaan ei olla menossa ainakaan vuoden ensimmäisten viikkojen perusteella. Päivän aikana valmistetaan ruokaa, pestään laituri, käydään sienessä ja tyhjennetään ulkohuussi, mutta ennen kaikkea keskustellaan. Vieraat kertovat ajatuksiaan rakkaudesta, itsensä löytämisestä, voittamisesta, häviämisestä, elämästä ja kuolemasta.


STTK:hon kuuluvat avustavat ulosottomiehet ja haastemiehet liittyvät Akavan Erityisalojen keskusliiton AEK:n jäsenjärjestöksi. Sivut, jotka ovat luokassa Brittiläiset televisiosarjat. Seuraavat 1sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 195. Ulosottomiehet saavat lisää valtuuksia.


Kotimaa kommenttia 0. Brasilian Lula juonittiin vankilaan. Järventauksen mukaan tällä kerralla on kyse ulosoton hienosäädöstä eikä perusremontista. Miten syntyi UMK-kilpailubiisi, siitä kertovat Catharina Zühlke, Henrik Tala, Marcia Sondeijker ja Roel Rats. Mikäli ei ole, on asia OK, mikäli on se tieto riittänee.


Jotkut (maaseudun) ulosottomiehet eivät ole kovin niuhoja näissä asioissa, eli voi reilusti esittää asiansa ja siihen sopiva vastaus annetaan paljastamatta mitään salaisia tietoja. Seuraa MTV3:n, Subin ja AVAn suosikkiohjelmiasi C Moressa. Katso missä ja milloin vain. Kokin lippulaivaravintolan huonekaluja siirrettiin pakettiautoon torstaiaamuna. Asiasta uutisoi Mirror.


Silminnäkijät huomasivat, miten pöytiä ja tuoleja siirrettiin parkkeeratun ajoneuvon sisälle. Aloita ilmainen kokeilu – ei sitoutumista. Tutut sekä ennen näkemättömät kuvat kertovat paljon maailmasta jossa elämme, sekä myös meistä.


Kallista oikeudenkäyntiä. Yleensä kuitenkin useat pikkulainat, jotka alkavat kasaantua kertovat ihmispersoonasta jotakin. Voi olla taustalla mielenterveysongelmia tms. Myös talous- ja velkaneuvojat kertovat , että lisäsuoritusasiakkaat eivät ole enää heille mikään ongelma. Sen sijaan, jos työryhmän esitys toteutuu, on odotettavissa, että velalliset tekevät lukuisia neuvojia ja ulosottomiehiä työllistäviä tarkistuksia varmuuden vuoksi, koska eivät halua vaarantaa velkajärjestelyään.


Valtakunnanvoudinvirasto on lähettänyt valtakunnan ulosottomiehet yläkouluille valistustyöhön pikavippi-ongelmien vähentämiseksi. Pirkanmaan ulosottoviraston kihlakunnanulosottomies Mikko Väre toivoo harkintaa hankintoihin ja sitä, etteivät nuoret velkaannuttaisi itseään hetken mielijohteilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit