torstai 13. huhtikuuta 2017

Venäjän opiskelu

Oletko kiinnostunut venäläisestä kulttuurista ja yhteiskunnasta? Korkeakoulujen omat hakuajat vaihtelevat korkeakoulusta riippuen. Ei ole mitään syytä olettaa, että tämä tarve vähenisi – niin kauan Suomen naapurina on tämä taloudellinen ja kulttuurinen suurvalta. Useat suuret vähemmistöt entisen Neuvostoliiton alueilla puhuvat sitä äidinkielenään, erityisesti Baltian maissa Latviassa, Virossa ja Liettuassa.


Venäjän kielen opiskelu.

Hae opiskelemaan venäjää venäjän kieli -hakukohteen kautta. Yleissivistävään koulutukseen luetaan esiopetus, ala-aste, perusopetus ja yleissivistävä toinen aste. ILMAINEN hyvä kielikurssi netissä! Laadukas oppimateriaali, enemmän kuin online-sanakirja, laaja kielivalikoima.


Opiskele venäjää ILMAISEKSI! Tässä on mainio tilaisuus tutustua venäjän aakkosiin puolessa tunnissa. Ensi kuulemalla ja katsomalla kaikki kirjaimet eivät toki jää mieleen, mutta muutamalla toistolla koko juttu alkaa selvitä.


Kyrilliset kirjaimet lisäävät ennakkoluuloa kieltä kohtaan ja nostavat kynnystä aloittaa kielen opiskelu.

Tietoa venäjän kielestä. Taloudellisen yhteistyön ja muiden jatkuvasti lisääntyvien kontaktien myötä venäjän kielen taitoa tarvitaan yhä enemmän. Kokosimme viisi syytä opiskella venäjää.


МОСТ venäjän verkkokurssi. Sisältö Ohjeet Aakkoset Kielioppi Tekijät. Finns också på svenska! E-viisumin hakuprosessi poikkeaa perinteisestä viisumista.


Suomesta löytyvistä etäopiskelu- ja verkko-opiskelumahdollisuuksista. Olemme keränneet sivustolle eri koulutusmuotojen tarjoamia opintoja, joita voit suorittaa verkossa etäopiskeluna. Kiinnostaako venäjän kielen opiskelu Tampereella?


Opi venäjää mukavasti ja helposti yksityisopettajan avulla! Liikennemerkit turvanamme. Aksolotlin refleksit. Selaa lisää medioita. Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely täst.

Tutustut mielenkiintoiseen maailmankieleen, moni-ilmeiseen maahan ja sen kiehtovaan kulttuuriin. Jo ensimmäisen kurssin aikana avautuvat kyrillisten kirjainten salat. Halutessasi voit jatkaa opintojasi aina pitkän kielen ylioppilaskokeeseen asti. Sanonnat on valittu vastaamaan tämän päivän puhekielistä venäjää.


Aleksanterin pylväs (ven. Алекса́ндровская коло́нна, myös Алекса́ндровский столп,) on Aleksanteri I:n Napoleonista. Toisen osaamisesta on toista opiskellessa varmasti suurta hyötyä, luultavasti toisaalta vähän haittaakin - sanat ja muodot kun ovat sen verran lähellä toisiaan että voivat helposti mennä sekaisin. Se ääntäminen on sellainen asia, että sitä ei opi kunnolla pelkästään kuuntelemalla ja matkimalla. Siihen tarvitaan opettajan apua, ohjelma ei sano, mikä menee pieleen.


Vähemmän opiskeltujen kielten puolesta. Kuvataiteen opiskelu sopii kaikille: sekä harrastajille että perus- ja jatko-opintoihin tähtääville iästä riippumatta. Piirustus-, maalaus-, keramiikka- ja kuvanveistokursseja.


Valokuvaus, video ja elokuvakurssit löydät Media ainealasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit