tiistai 11. huhtikuuta 2017

Oma vero

OmaVerossa voit hoitaa lähes kaikki veroasiat. Kirjaudu pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai Katso-tunnisteella. Jos asioit toisen puolesta, tarvitset valtuuden. Selaimesi evästeet on estetty.


Oma vero

Sinun on sallittava evästeet, jos haluat käyttää tätä sivustoa. Yleinen määräpäivä on kuukauden 12. Jos verokautesi on kalenterivuosi, ilmoita ja maksa arvonlisävero viimeistään 2. Olet kirjautunut ulos, voit sulkea tämän ikkunan. Paina tästä kirjautuaksesi uudelleen.


Veroa ei määrätä eikä oikaisua tehdä, jos Verohallinto on selvittänyt ja nimenomaisesti ratkaissut asian. Vero voidaan kuitenkin määrätä ja oikaisu tehdä, jos ratkaisu asiassa on perustunut virheelliseen tai puutteelliseen selvitykseen tai asiassa on ilmennyt sellaista uutta selvitystä, joka olisi voinut vaikuttaa asian ratkaisuun. Kaikki terveystietosi ja reseptisi yhdestä paikasta. Omakanta on kansalaisten verkkopalvelu, joka näyttää terveydenhuollon kirjaamia tietoja potilaasta ja hänen lääkityksestään.


Oma vero

OmaElisasta löydät Elisan ja Saunalahden palvelusi kätevästi yhdestä paikasta. Näet laskut, puheluerittelyt, sopimustiedot, omat edut ja paljon muuta! Tutustu tuotteisiin ja palveluihin ja seuraa mitä OP Ryhmässä tapahtuu. Muut oma -aloitteiset verot, esimerkiksi arvonlisävero. Arvonlisäveroilmoitus annetaan ja vero maksetaan verokauden mukaan.


Verokausi on pääsääntöisesti kalenterikuukausi. Pidempiä verokausia ovat neljänneskalenterivuosi ja kalenterivuosi. Verkkopankissa pankkipalvelut ovat aina käytettävissäsi riippumatta kellonajasta tai paikasta.


Oma vero

Tarvitset vain laitteen, jossa on toimiva internet-yhteys. Oma Säästöpankin verkkopankissa hoidat päivittäiset pankkiasiasi, seuraat taloutesi tilannetta, maksat laskut kotimaahan ja ulkomaille sekä hallinnoit saapuneita e-laskuja. Oma Vero Uuteen Oma Vero -palveluun voit ilmoittaa milloin tahansa yleisimpiin verovähennyksiin oikeuttavia menoja, esimerkiksi kotitaloustyön ja työmatkojen kulut. Palveluun tullaan kokoamaan lähivuosien aikana kaikki Verohallinnon sähköiset palvelut. Kenellä oli suurimmat tulot?


Unohda laskut, älä eräpäiviä. Kun siirrät laskusi OmaPostiin, sinulla on yksi huoli vähemmän. OmaPosti- sovelluksen eräpäivämuistutus pitää huolen, että maksat laskusi ajoissa. Miten muutan liitteet sähköiseen muotoon?


Omat eläketietosi -palveluun vietävä liite voi olla joko skannattu tai valokuva. Liitteen muoto voi olla pdf, jpg, tiff tai png ja yksi tiedosto saa olla kooltaan korkeintaan Mt. Hae Kelan tuet verkossa.


Asiointipalvelussa voit hakea lähes kaikkia Kelan etuuksia, seurata etuustietojasi ja lähettää liitteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit