tiistai 4. huhtikuuta 2017

Asiakirjastandardi 2018

Kilogramman prototyyppi eläkkeelle. Suurin muutos mittayksiöiden historiassa sitten Ranskan vallankumouksen on tehty. Se on määritelty seuraavasti. Yleisimmät asiakirjamallit kootusti yhdestä palvelusta.


Sivuston ylläpito ei vastaa tietojen oikeudellisuudesta. Asiakirjastandardi on standardi, jonka mukaan viralliset asiakirjat tulisi kirjoittaa. Tavoitteena on oppia tekemään suomalaisen asiakirjastandardin mukaisia dokumentteja Microsoft Wordillä. Asiakirjan vakioasettelu soveltuu käytettäväksi kaikissa A4-kokoisissa asiakirjoissa - opi perusteet videon avulla! Opintoihin liittyvissä projektitöiden dokumentoinnissa sovelletaan Kajaanin ammattikorkeakoulun asetteluohjeita, ellei toisin ole sovittu.


CE-merkintä on näkynyt tuotteissa jo vuoden ajan. Avaa malli standardin mukaisesta asiakirjasta. Kokouskutsu: asiakirjastandardin mukainen asettelu. Sosiaalihuollon asiakirjastandardi 4. Vastaava paikallinen laajennos on tehty aiemmin terveyden-huollon Kanta-palveluiden tarpeisiin6.


Lisäharjoitus - asiakirjastandardi. Kirjoitusharjoitus. Tarjouskirje, jossa vastaanottajan osoite kirjoitetaan oikeaoppisesti alkamaan riviltä (ikkunallisen kirjekuoren paikka). Tunnisteet ja niiden mukauttaminen, alatunnisteen muokkaaminen esim. Kaikille tietoa ammatillisesta koulutuksesta Tarvitsetko apua?


OSAO Ovi -hakijapalvelu auttaa! Standardin mukainen asiakirja. Word-asiakirjoja laadittaessa. Uhraa hetki sen sisäistämiseen: tulet tarvitsemaan sitä (ainakin) opinnoissasi useaan otteeseen!


Kaikella on asiakirjamallissa paikkansa. Työelämään liittyvät asiakirjamallit. Ansioluettelo eli CV. Se kertoo rekrytoijalle nopeasti kaiken oleellisen työnhakuun liittyvän tiedon.


SFS-kauppa on standardien verkkokauppa. Lisäksi standardeja voi ladata omalle koneelle. Kaupassa on ajantasainen luettelo julkaisuista, joita ovat muun muassa SFS-, SFS-EN ISO, SFS-ISO, IEC- ja ISO-standardit sekä SFS-käsikirjat, tekniset raportit (TR) ja tekniset spesifikaatiot (TS). II vaiheen määrittelyt lisätty, päivitetty mm. Neljäs julkaistu versio, joka korvaa version 2. Muiden vaiheiden tarkempi suunnittelu ja käyttöönottojen aikataulutus on riippuvainen Sote-uudistuksesta ja uudistuvasta asiakastietolaista.


I-vaiheen määrittelyt ovat valmiina ja julkaistu toimijoiden käyttöön. TUKIJAn lomakkeet ja asiakirjamallit Lausuntohakemuslomake biopankin perustamisesta. Biopankin perustamisen yhtenä edellytyksenä on TUKIJA lausunto. Wordin raporttimallien avulla koulu- ja yritysraporttien muotoilu ja kirjoittaminen on helppoa.


Katso ohjeet hyvän ansioluettelon laatimiseen nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit