maanantai 10. huhtikuuta 2017

Ystävänpäivä ideoita miehelle

Jos haluat etsiä lahjoja tarkemmin saajan mukaan, katso etenkin ystävänpäivälahjat miehelle ja ystävänpäivälahjat naiselle. Olet rakastunut ja odotat haltioituneesti romanttista, ehkä myös ensimmäistä yhteistä, ystävänpäivää rakkaan miehen kainalossa! Ystävänpäivä lähestyy tai kenties on jo tätä lukiessasi täällä taas. Kaipaatko käsikirjoitusta tälle tärkeälle päivälle, jotta voit ilahduttaa kumppaniasi tai uutta treffiseuralaistasi?


Tai kaipaatko inspiraatiota miten selviytyä ystävänpäivästä yksin tai sinkkuna? Annamme molempiin skenaarioihin vinkkejä ja ideoita.

Jos vastasit kyllä edes yhteen näistä, olet saapunut oikeaan paikkaan – ja jos et, niin selaa vain elämyksiä alapuolelta ja löydä uusia mielenkiintoisia ystävänpäivälahjaideoita miehelle. Tarjontaa löytyy hyvinvointia lisäävästä urheiluhieronnasta aina menoa ja meininkiä lupailevaan mönkijäsafariin asti. Sivuiltamme löydät elämyksiä ilmassa, vedessä ja ajoradalla. Tarjoamme laajan valikoiman ystävänpäivä ideoita moneen makuun.


Lisäksi tarjoamme laajalti makuelämyksiä ja estetiikkaa. Tutustu valikoimaamme paremmin ja valitse rakkaallesi paras lahja! Hyvä on myös muistaminen s-postissa. Ostaminen ei ole mitään ystävyyttä, tai ainakaan en itse halua mitään.


Poikaystävälle, veljelle vai isälle?

Miehille ja pojille on aina hieman vaikea keksiä lahjaa. Onneksi meillä on kokonainen sivu lahjaideoita kaikenikäisille miehille ja pojille – anna tällä kertaa sukkia hauskempi lahja! Etsitpä sitten hauskaa peliä tai siistiä Star Wars -juttua, löydät täältä kaiken!


Etsiskellessäni netistä ideaa syntymäpäiväkortille, jonka voisi antaa myös miehelle , löysin hauskan ajatuksen ilmapalloista kortin koristeena. Lähdin muokkaamaan ideaa kaapistani löytyvien materiaalien kanssa ja lopputulos oli mielestäni miehellekin annettavaksi sopiva kortti. Mies voi osoittaa tunteensa ostamalla intiimin alusvaatelahjan, mutta sama ei toimi toiseen suuntaan: sukat ja bokserit ovat hirveän arkisia. Listataanpa romanttisia lahjoja miehelle , joku toivoo Kaksplus-vauvalehden keskustelupalstalla.


Leija, painepesuri, hierontaa, viiniä, matkoja. Jos lahjaideat ystävänpäivälle ovat lopussa, tässä olisi muutamia mahtavia ideoita jokaiseen makuun! Suomessa juhlan nimi on ” ystävänpäivä ”, joka ei ehkä ensikuulemalla anna aivan oikeaa kuvaa. Jos tarvitset lahjaideoita elämäsi tärkeille ihmisille tai ideoita yhteiseen ystävänpäivänviettoon, me voimme auttaa!


Olitpa sitten etsimässä perinteistä lahjaa, kuten kukkia tai jotain hieman henkilökohtaisempaa ja kekseliäämpää vaihtoehtoa, nämä ystävänpäivän lahjaideat tarjoavat ideoita kaikille. Miesten riipukset, kalvosinnapit ja solmioneulat ovat hyviä lahjoja, joilla voit kertoa rakkaallesi kuinka paljon hänestä välität. Etsitpä ystävänpäivälahjaa vaimollesi, miehellesi, tyttöystävällesi tai poikaystävällesi olet tullut oikeaan paikkaan!


Valikoimastamme löydät paljon romanttisia, hauskoja ja erilaisia tuotteita, jotka sopivat täydellisesti ystävänpäivälahjaksi. Mikä olisi parempi paikka viettää ystävänpäivää kuin kotoisa Selkkari, joka on uusia ja. Jos mietit jo, mikä on paras, romanttisin ja ainutlaatuinen lahja, löydät vastauksen tästä! Löydä inspiraatiota tämän rakkauden päiväksi ja teke siitä unohtumaton!


Elämyslahjat miehelle suurelle E:llä.

Elämyksillä kosketetaan suoraan mielen sopukoihin ja upeat kokemukset siivittävät loppuelämäksi. Jos mies nauttii adrenaliinipurkauksista, anna lahjaksi ralliautokyyti, laskuvarjohyppy tai loikkaus suomen korkeimmasta. Miehelle joululahja on joka tapauksessa mieluinen ostopäätös, kun oikea tuote löytyy – katso myös suosituimmat tuotteemme ja erikoistarjoukset sekä selaa läpi parhaat tuotteet poikaystävälle. Tässäpä hyvä idea: joululahja miehelle , jolla on jo kaikkea, voikin olla toisenlainen lahja.


Lahjaideoita miehelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit