keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Poliisi verkkoasiointi

Voit esimerkiksi varata ajan poliisilaitoksilla asiointia varten, tehdä rikosilmoituksen tai antaa vastauksen kuljettajatiedusteluun, joka koskee automaattivalvontakameran kuvaamaa liikennerikkomusta. Selaimesi JavaScript on kytketty pois päältä. Tämä sivu vaatii JavaScript:n toimiakseen. Kytke selaimesi JavaScript päälle ja yritä uudelleen.


Varaa ajat kerralla koko perheelle. Poliisin sähköisen asioinnin ajanvarausjärjestelmä. Jos koko perhe on tulossa jättämään yhdessä saman lupatyypin hakemukset, voit liittää kaikkien henkilötiedot samaan varaukseen, jolloin järjestelmä pyrkii löytämään teille peräkkäiset ajat samalta palvelutiskiltä. Poliisi pystyy tarvittaessa tunnistamaan hakijan ilman niitäkin, mutta se saattaa viedä aikaa.


Jos sinulla ei ole ennestään passia tai henkilökorttia, ota mukaan esimerkiksi ajokortti ja muita asiakirjoja, joita voidaan käyttää apuna tunnistuksessa. Poliisi tiedotti viasta jo tiistaina ja sen oletetaan jatkuvan myös keskiviikkona. Poliisi arvioi aiemmin vian selviävän aikaisintaan aamupäivällä.


Poliisi verkkoasiointi

Nyt voit kokeilla Kelan verkkoasiointipalvelun uutta etusivua 8. Hae Kelan tuet verkossa. Asiointipalvelussa voit hakea lähes kaikkia Kelan etuuksia, seurata etuustietojasi ja lähettää liitteitä. Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. OmaElisasta löydät Elisan ja Saunalahden palvelusi kätevästi yhdestä paikasta.


Näet laskut, puheluerittelyt, sopimustiedot, omat edut ja paljon muuta! Lupapalveluihin liittyviä sähköisiä palveluita ovat ajanvaraus ja passi- ja henkilökorttihakemuksen tekeminen. Verkkoasiointi Monet poliisin palvelut löydät jo netistä.


Päi­vi­tä tie­to­si lii­ton ­re­kis­te­riin. Päivitä tietosi liiton jäsenrekisteriin. Henkilökortin haku kannattaa käynnistää menemällä valokuvaamoon, joka toimittaa sähköisen passikuvan henkilökorttia varten suoraan poliisille.


Laskuri käynnistyy siitä, kun asiakas on asioinut poliisin palvelupisteessä. Pelkästään verkossa hakemuksensa tehneelle passi luvataan 6-arkipäivässä. Poliisi myöntää sirullisen henkilökortin jossa on varmenne.


Lisäksi tarvitaan kortinlukijalaite ja –ohjelma. Paina kirjautumissivulla tunnistautumiseen vievää painiketta. Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Oma asiointi -palvelussa.


Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erko on keskinäisen vastuun perusteella toimiva yhteisö, joka maksaa jäsenilleen ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa ja vuorottelukorvausta. Kirjautuminen KATSO-tunnuksilla säilyy rinnalla 14. Ohittamaton Keminmaa - elinvoimaa ja luonnetta.


LUVAT JA HAKEMINEN. TAPAHTUMAILMOITUS POLIISILLE – POLIISI. SISÄLTÄEN: Pelastus-suunnitelman: Yleisötilaisuuksiin ja muihin tapahtumiin, joihin osallistuvien ihmisten suuren määrän tai muun erityisen syyn vuoksi sisältyy merkittävä henkilö- tai paloturvallisuusriski, tilaisuuden järjestäjän on laadittava pelastus-suunnitelma.


Kuvasi tallennetaan poliisin lupakuvapalveluun. Passia voi nyt hakea verkossa! Poliisi ei passeja lähetä ulkomaille, mutta kaveri tai perheenjäsen voinee sitten laittaa vaikkapa kirjattuna kirjeenä sen lähettäen missä tahansa oletkin. Omalla kohdallani passin uusiminen tapahtui kätevästi, kun sormenjäljet ja muut tiedot löytyivät poliisilta aiemman passinhaun jäljiltä vuoden takaa.


Käytämme evästeitä tarjotaksemme mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. PAMin lakot laajenevat kaupan alalla.


Kaupan alan työehtosopimusneuvotteluja käydään nyt valtakunnansovittelijan toimiston johdolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit