tiistai 24. lokakuuta 2017

Ampumarata vantaa

Ampumarata vantaa

Takaamme parhaat hotellihinnat. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu! Varaukset viimeistään edellisenä päivänä.


Ampumarata vantaa

Rata-aikojen lisäksi mahdollisuus varata sopimuksen mukaan myös muita aikoja seuroille, jäsenille, ryhmille ja koko radan vuokraus myös mahdollista. Lopen ampumarata on monipuolinen ampumaurheilukeskus, josta löytyvät seuraavat radat: x IPSC/SRA-monttu, 1m kiväärirata, 1m kiväärirata, m pienoiskiväärirata ja m pistoolirata. Pistooliradan taulukehikot kestävät vain.


Käyttäjä voi ostaa radalle joko kausikortin tai päiväluvan. Meille voit tulla kokeilemaan ammuntaa turvallisesti ja valvotusti, vaikka et olisi ennen harrastanut tai sinulla ei ole omaa asetta. Saat meiltä aseen vuokralle ja myymme myös panoksia. Osuva on Suomen johtava sisäampumaratapalveluja ja ampuma-asekoulutusta tarjoava yritys.


Ampumarata vantaa

Ratamme modernit, viihtyisät tilat tarjoavat erinomaiset puitteet niin vakavalle harrastukselle kuin elämykselliselle ammunnalle, aivan Helsingin keskustassa. Ampumarata -alue on merkittävä siten, ettei alueelle tuleva voi tietämättään eksyä vaarallisille paikoille. Ampumaradan ympärille tarvittavan alueen laajuus riippuu käy-tettävästä asetyypistä ja ampumalajista. Suomessa ei ole virallisia määräyksiä ratojen suoja-alueista eikä ohjeita niiden määrittämiseksi.


Jokaisen ampujan ja muutoin ampumarata -alueella olevan on noudatettava niitä ohjeita ja määräyksiä, joita radan käytöstä ja siellä oleskelusta on annettu tai annetaan sekä huolehdittava siitä, että ei tuota vahinkoa radalle, toisille radalle liikkuville eikä vaaranna yleistä turvallisuutta taikka aiheuta tarpeetonta häiriöitä. West Shooters Store. Iso kiitos kaikille jäsenille ja yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta!


Ampumarata vantaa

Vuosi 20tuo tullessaan varmasti paljon ikimuistoisia hetkiä vapaaehtoisen maanpuolustuksen parissa ja matkaamme niitä haasteita kohti innoissamme. Ulosajo on taas ohjattu hirvi- ja kivääriradan parkkipaikalta suoraan mäkeä ylöspäin. Vantaan internet paikkatietopalvelu.


Palvelussa julkaistaan sekä kaupungin eri hallintokuntien ylläpitämiä että ulkopuolisia aineistoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit