tiistai 3. lokakuuta 2017

Jojo avaimenperä

Jojo avaimenperä Gerlos. Perushinta € Esitetty hinta on ALV ilman toimitusmaksua ja -logo-merkkauskuluja tuotteen keskimääräiselle ostomäärälle. Hintataulukossa näytettävä hinta ei näy tarjouskorissa. Avaimenperät yrityksen omalla logolla painettuna? Tulit oikeaan paikkaan!


Erittäin tyylikäs jojo , joka toimii myös avaimenperänä.

Ammattilaisten käyttämä! Hinnat sisältävät linssimerkin offsetilla painettuna. Meiltä löydät paljon erilaisia ihania avaimenperiä. Valitse esimerkiksi ylellinen kiiltelevä tai pehmeän hellyttävä avaimenrengas. Tuotteet pakataan yksittäin läpinäkyvään pussiin.


Halvin hinta ilman toimituskuluja € ja toimituskuluineen 1€. Katso aina edullisimmat kaupat - Hintaseuranta. Nauhan pituus noin cm.

Useita värivaihtoehtoja. Sopii erinomaisesti esimerkiksi kulkukortin kiinnitykseen tai avainperäksi. Kromattu kestävä jojo voidaan käyttää esim.


Jos kaikki asiakaspalvelijamme ovat varattuja, voit jättää meille viestin. Kodin sisustamiseen erikoistunut sisustusverkkokauppa. Ihanaa kun tulit Hyvän Tuulen Puotiin!


Lämpimästi tervetuloa. Puoti on palveleva sisustusverkkokauppa, josta löydät todella laajan valikoiman kaikkea ihanaa kotiin ja lahjaksi. Klipsi avaimenperä hiihtohissimekanismilla. Kätevä, rullautuva avainnauha. Värit: valkoinen, sininen.


Avaimet pysyvät aina tallessa, eivätkä unohdu mihinkään. Saatavana useissa eri väreissä. Eli semmoista jojo -mallista avaimenperää olen yrittänyt etsiä, mutta eihän niitä mistään löydy - paitsi ilmeisesti hiihtokeskuksista? Key-Bak avainsuoja irrotettavalla avainrenkaalla.


Suojaa kotelon sisällä olevia avaimia heilumiselta ja vähentää avaimien kilinää. Sivuston hinnat alv.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Voitte tilata myös värisekoituksen! Aina varastossa, nopea toimitus ja alhaiset rahtikustannukset. AVAINPERÄ JOJO LED-VALOLLA MM COLLECTION.


Hiihtohissijojoista tuttu mekanismi on liitetty nyt avaimenperään: avaimenperän voi kiinnittää klipsikoukulla vyölenkkiin tai käsilaukun sisätaskun vetoketjulenkkiin ja venyttää avainnippua ovea avatessa. Avaimet eivät enää ole kadoksissa - tai kilise laukun pohjalla. Aria Alumiininen stylus avaimenperä alk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit