keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Kiinteistöliitto koulutus

Tilaisuuksissa kuulet asiantuntija-alustuksia, saat ideoita ja voit solmia kontakteja kollegoihin. Mobiilijäsenkortti. Käytämme Lyyti-tapahtumahallintaa koulutuksien ilmoittautumisessa. Kun täytät ilmoittautuessasi sähköpostiosoitteesi, saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on mm. Koulutus - ja jäsentilaisuudet.


Valaistuskoulutuksen laajuus on opintopistettä ja siinä syvennytään sekä ulko- että sisävalaistuksen suunnitteluun. Maksuttomat asiantuntijapalvelut jäsenille. Jäsenkiinteistön edustajilla on käytössään maksuttomat asiantuntijoiden palvelut, jotka auttavat heitä vastuullisessa tehtävässään.


Taloyhtiötapahtuma on kevään ykköstapahtuma taloyhtiön kaikkiin tarpeisiin. Se kokoaa yhteen alan asiantuntijat ja taloyhtiöväen. Tutustu tarjontaan! Infotilaisuuksiin osallistuminen sekä koulutus ovat maksullisia jäsenpalveluja ja niistä veloitetaan voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Kuinka tilaan infotilaisuuden tai koulutuksen?


Kiinteistöliitto koulutus

Asiasta voidaan sopia suoraan lakimiehen tai teknisen asiantuntijan kanssa. Usein tarve tilaisuuden järjestämiseen tulee esiin puhelinneuvonnan yhteydessä. Turun Messukeskuksessa Messuosallistumisesta kaikki irti!


Nyt on tarjolla maksuton koulutus kaikille, jotka haluvat kehitty. Ammatillisen koulutuksen reformi etenee ja siihen liittyvät lakimuutokset. Jäsentiedote Ajankohtaista asiaa ja käytännön ohjeita 5-kertaa vuodessa ajankohtaisista asoista, lainsäädännöstä, oikeuskäytännöstä, tariffeista, budjetoinnista, tilinpäätöksistä jne. Webinaari - Yhtiökokous haltuun 25. Vuokrataloyhtiöiden toimitusjohtajatapaaminen, Oulu 28.


Kiinteistöliitto koulutus

Kiinteistö- ja rakentamisalan koulutus – ja osaamisbarometri. Taloyhtiösivut tehostavat asukasviestintää ja parantavat asukkaiden tiedonsaantia. Mitä lakimies tekee?


Monet meistä ovat tietoisia siitä, mitä ammatin asianajaja tekee, mutta mitä nämä asianajajat tekevät päivinä? Tietenkin, he eivät voi viettää koko ajansa tuomioistuimessa, on oltava muita otteita, jotka asianajajat saavat? Kyllä, asianajajan ammatti on ammatti, joka ei ole helpoin koulutus. Niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti tarvitaan voimakasta kiinteistöalan etujärjestöä. Kutsu vuosikokoukseen toimitetaan myöhemmin.


Kiinteistöliitto koulutus

KIINTEISTÖLIITTO SATAKUNTA RY. Ammatillinen tutkinto Ammatilliset tutkinnot ovat työelämäläheistä koulutusta. Saat neuvontaa työsuhteeseen liittyvissä asioissa, mm.


Lisäksi saat työttömyysturvan ja Cityshoppari-sovelluksen! Liity PAMin jäseneksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit