tiistai 10. lokakuuta 2017

Viisumi singapore

Takaamme parhaat hotellihinnat. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä!

Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu! Paras majoitus parhaaseen hintaan. Viisumi kannattaa anoa noin 1-kuukautta ennen matkaa. Mikäli sinulle tulee kuitenkin kiire, koetamme saada lähetystön antamien mahdollisuuksien mukaan hoidettua viisumihaun pikakäsittelynä.


Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan.

Singapore on noin miljoonan asukkaan koti. Kun matkustat tai muutat ulkomaille, selvitä hyvissä ajoin kohdemaan maahantulomääräykset ja tarvittavat matkustusasiakirjat kyseisen maan viranomaisilta. Schengen- viisumi alle 6-vuotiaille lapsille, EU-kansalaisen perheenjäsenille sekä koululaisille, opiskelijoille ja opettajille, jotka matkustavat opiskelun tai ammattikoulutuksen vuoksi.


Katso lisätiedot ryhmistä, joilta viisumimaksua ei peritä: viisumisäännöstö, artikla 1 kohta 5. Ulkomaalaisiin kohdistuu harvoin väkivaltaa, mutta omaa omaisuutta on syytä pitää tarkkaan silmällä taskuvarkaiden varalta. Useimmat valtiot vaativat periaatteessa kaikilta maahan saapuvilta ulkomaalaisilta viisumin, mutta käytännössä monien valtioiden välillä on sovittu vastavuoroisesta viisumivapaudesta. Tieverkosto on hyvä, ja metro- ja bussiverkosto ovat erittäin toimivia. Noudata varovaisuutta liikenteessä, etenkin tietä ylittäessä, sillä autojen nopeudet voivat nousta taajamissakin suuriksi. Suomen kansalaisille tai myöntävät suomalaisille viisumin kohdemaahan saapuessaan.


Yli päivän oleskeluun tarvitaan viisumi. Vaatimukset löytyvät Visumservice -yrityksen hakemuspaketista. Hakijan tämänhetkinen passi.


Passeissa on tietosivun sisällä mikrosiru, jolle tallennetaan passin tiedot, henkilötiedot, kasvokuva ja sormenjäljet. Passissa on koneluettava rivi ja passi sisältää myös muita turvatekijöitä, jotka vaikeuttavat passin väärentämistä ja sirun tietojen väärinkäyttöä. Varaa hotelli kätevästi netissä.

Viisumi tulee pidentää kohteessa vastaanottavan yliopiston ohjeiden mukaisesti. Viisumia voi pidentää kuukauden kerrallaan ja sen hinta on n. Mikäli poistut maasta viisumin voimassaolon aikana, sinun tulee hankkia uusi viisumi siitä maasta, josta olet palaamassa takaisin Indonesiaan. Jos oleskelu kestää yli päivää tai jos kyseessä on väliaikainen tai pikapassi, pitää viisumi hankkia etukäteen.


E-luokan viisumi on voimassa päivää hintaan 35$. Kesä- ja heinäkuu ovat kuumimmat kuukaudet. Lista on tehty nopeaksi referenssiksi matkailijolle. Tiedot on hyvä tarkistaa ennen matkaa maiden suurlähetystöjen nettisivuilta. Lennot ja hotellit ihanalle kaupunkilomalle varaat kätevästi Tjäreborgilta!


TR: Viisumi yhdellä maahantulolla on voimassa päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit