tiistai 31. lokakuuta 2017

Ulosotto asiointi

Sähköiseen asiointipalveluun tulee kirjautua sen henkilön, joka ulosottoa hakee ja joka on ulosottoperusteeseen merkitty kantaja. Ulosotto Ulosoton asiointi. Uudessa palvelussa voit velallisena tai hakijana tarkastella ulosottoasioitasi ja tehdä erilaisia hakemuksia.


Näet käytössäsi olevat palvelut siirryttyäsi palveluun. Velallisena voit nyt myös maksaa ulosoton maksukehotuksen tai lyhentää kokonaisvelkaa, tulostaa kuitteja tai Velallisen ulosottoasiat -tulosteen. Sähköisessä asiointipalvelussa - velkoja voi tehdä ulosottohakemuksen.


Sähköinen asiointi Haastehakemus riidattomassa velkomisasiassa ja muussa summaarisessa riita-asiassa Yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt voivat lähettää riidattomia velkoja ja muita summaarisia riita-asioita koskevat haastehakemuksensa käräjäoikeuteen internetin välityksellä oikeushallinnon sähköisessä asiointipalvelussa. Palvelua voi käyttää suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kirjautuminen palveluun tapahtuu joko pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.


Siirry sisältöön Oikeushallinnon asiointipalvelut. Sivulle on koottu Verohallinnon tarjoamat sähköiset palvelut. Käytössä on erilaisia tapoja hoitaa asioita sähköisesti. Asiointipalvelun etusivusta on nyt käytössä kokeiluversio vanhan rinnalla.


Uudelta etusivulta voit helposti tarkistaa, puuttuuko hakemuksestasi vielä jotain. Hae Kelan tuet verkossa. Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Mitä tarkoittaa ulosoton suojaosuus.


Kun velallisella on avoinna ulosottoon saakka perittäväksi siirrettyä velkaa, tulee vastaan termi ulosoton suojaosuus. Tämä tarkoittaa tiettyä euromääräistä summaa, jota ei voida ulosmitata. Toisin sanoen vain suojaosuuden ylittävä tulo voidaan ulosmitata velkojen maksuun. Sen tärkein laji on ulosmittaus eli rahamääräisen velvoitteen täytäntöönpano.


No omista veloista näkee tunnistautumalla ulosotto asiointi sivulle, siellä on ihan ikiomat tiedot ja annetut päivämäärät. Ei siellä näy koska oikeus on antanut tuomion. Näkyy kun ottaa Velallisen ulosottoasiat raportin, siellä näkyy täytäntöönpanoperustexxx käräjäoikeus 05.


Ulosotto asiointi

Suomessa ulosottomiehenä toimivat kihlakunnanvouti ja kihlakunnanulosottomies. Val­ta­kun­nan­vou­din­vi­ras­to on oi­keus­mi­nis­te­riön alai­nen kes­kus­vi­ras­to, jonka teh­tä­viä ovat ulos­ot­to­toi­men hal­lin­nol­li­nen johto, oh­jaus ja val­von­ta. Yhteystiedot ja asiointi.


Asioi verkossa Katso lista henkilö- ja yritysasiakkaiden sähköisistä asiointipalveluista. Tavallisimmin kysymys on rahasaatavien perinnästä. Oikeudenkäynnissä tutkitaan velkojan saatavan oikeellisuus ja määrätään velallisen maksuvelvollisuudesta. Jos oikeuden tuomiota ei vapaaehtoisesti noudateta, se pannaan täytäntöön ulosotossa. Ovatko perintä ja ulosotto sama asia?


Ulosotto asiointi

Perintää ovat kaikki toimenpiteet, joiden tarkoituksena on saada velallinen maksamaan erääntynyt velka eli velkojan saatava. Maksuja perivät laskuttajat ja luotonantajat sekä perintäpalveluja tarjoavat yritykset. Perinnän pakkotäytäntöönpanoa hoitaa julkisena viranomaisena ulosotto. Verot, sakot ja vakuutusmaksut voidaan periä ilman tuomioistuimen päätöstä.


Tällä sivulla voi tehdä lastensuojeluilmoituksen, olla yhteydessä sosiaalihuoltoon tuen tarpeen arvioimiseksi, tehdä ilmoituksen sosiaalihuollon tarpeesta tai kysyä ikäihmisten palveluista. Mikäli asiointi sähköisessä asiointipalvelussa ei ole mahdollista, hakemuksen voi toimittaa aluehallintovirastoon käsiteltäväksi sähköpostitse tai luonnollinen henkilö edelleen halutessaan paperisina. Mitä käytännössä tarkoittaa kun ulosotto velkani tai ainakin osa niistä siirretty passivirekisteriin? Alkaako perintätoimistot nyt uudelleen karhuamaan saataviaan?


Velalle joka siis jo kerran päätynyt ulosottoon niin onko nyt odotettavissa taas kuukausien posti vyöry perintätoimistoilta jonka jälkeen velka päätyy ulosottoon korkoineen ja kuluineen? Tarkista lopuksi Oma asiointi -palvelussa, että liikennekäytöstäpoisto päivittyi ajoneuvosi tietoihin. Tiedon päivittymisessä voi kestää 5-minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit