maanantai 30. lokakuuta 2017

Päiväristeily tallinnaan ilman passia

Päiväristeily tallinnaan ilman passia

Takaamme parhaat hotellihinnat. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu!


Päiväristeily tallinnaan ilman passia

Jos Pohjoismaiden kansalainen matkustaa ilman passia tai henkilökorttia on suositeltavaa, että hänellä on mukanaan jokin muu viranomaisen myöntämä asiakirja (esim. ajokortti tai muu viranomaisen myöntämä asiakirja). Matkaseurueen mukana matkustavan alaikäisen henkilöllisyyden todistamiseksi riittää myös Kela-kortti. Useimmiten Helsinki-Tallinna välillä ei kysytä passia , mutta toisinaan laivayhtiöllä taas on ollut selvästi “tehotarkastukset” menossa.


Eli jos reissuun päättää lähteä ilman passia , niin se on tietenkin omalla riskillä. Matkustaja on itse velvollinen selvittämään, tarvitseeko hän passin tai viisumin. Mikäli sinulla on kysymyksiä passi- tai viisumivaatimuksista, ota yhteys maan lähetystöön.


Päiväristeily tallinnaan ilman passia

Viking Line pidättää oikeuden kieltäytyä kuljettamasta henkilöitä, joilla ei ole tarvittavia asiapapereita. Oli kohteesi sitten Tukholma tai Tallinna, meiltä löytyy juuri sinulle sopiva loma. Pidemmälle lomalle sopii hotellimatka, kylpyläloma tai Päivä Tukholmassa -risteily, kun taas h -saaristoristeily, h -risteily Turusta, Päiväristeily tai h -risteily Helsingistä Tallinnaan käyvät kiireisemmillekin. Tallinnan reissuun ei muuten kannata lähteä ilman henkilökorttia tai passia. Määräykset ovat Tallinnan päässä tiukentuneet ja niitä tarkistetaan nyt paljon enemmän kuin ennen.


Useat laivayhtiöt järjestävät risteilyjä, joissa laiva lähtee Helsingin satamasta aamupäivällä ja palaa illan suussa takaisin. Tällainen päiväristeily Tallinnaan on oiva vaihtoehto silloin, kun haluat nauttia merellisestä tunnelmasta laivalla, mutta haluat myös viettää aikaa Tallinnassa kaupunkia kierrellen. Muista ottaa matkaliput mukaan laivaan.


Mukaan tarvitset myös viranomaisen myöntämän henkilöllisyystodistuksen. Vaikka Suomen kansalaiset voivatkin matkustaa Ruotsiin ilman passia tai henkilökorttia, laivayhtiöt suosittelevat, että virallinen henkilötodistus kulkee mukana. Matkustajan on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä ja ikänsä.


Iän todistamiseksi hyväksytään passi, ajokortti, henkilöllisyystodistus tai kuvallinen KELA-kortti. Lain vaatimat matkustajatiedot tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä. Tiedot tarkistetaan lähtöselvityksessä.


Kaivan taskusta päivän Iltalehden, joka uutisoi kansanedustaja Salon päässeen laivalle ilman passia tai henkilökorttia. Voisitkohan sitten soittaa tälle herra Erkki Uitille? Eräs toinen henkilö on päässyt hänen avullaan laivaan, vetoan näyttämällä lehtijuttua. Voihan siitä rajan yli mennä vaikka kumiveneellä jos ei jää kiinni.


Mutta vaikka matka voi onnistua ilman passia , niin kyllä se passi pitää olla mukana. Passi (tai henkilökortti) tarvitaan Tallinnaan , pääsi maihin tai ei! Ja nykyään vanhaa passia ei tarvitse palauttaa poliisille, mutta suosittelevat että leikkaan henkilötietosivun kahtia ja leikkaat passista kulmat pois. Nykyään voit siis pitää vanhan passin vaikka muistona jos haluat. Tallinnaa kun en varsinaisesti miellä ”ulkomaiksi”, olin ihan unohtaa koko passin hankinnan.


Se todennäköisyys, että passia oikeasti tarvitsee Tallinnassa on ilmeisen pieni, mutta mikä olisi sen nolompaa kuin jäädä viranomaisille nalkkiin siitä, että kuljettaa muutaman kuukauden ikäisen lapsen ilman passia salaa rajan yli. Rupesi naurattamaan tämä passi-asia,mulle kerottiin torstaina Siljan terminaalissa ( päiväristeily Tallinnaan )passi mennyt vanhaksi kesäkuun alussa,1. Tässä välissä käynyt jo 3krt Tallinnassa ja missään ei oo kysytty passia. Omalla vastuulla matkustin ja pääsin takaisin Suomeenkin.


Teillä kyllä eri asia kun käytte monta maata kerralla. Ihania kuvia ja vanha kotikatu on. Show notifications. La-su ja pyhäpäivät 9. Katso kaikki yhteystiedot.


Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit