perjantai 6. lokakuuta 2017

K rauta tili

Monipuolinen rautakauppa verkossa, tutustu ja tilaa tänään! Hansgrohen tuotteita jopa -. Taattua laatua huippuedullisesti! Mittatilausovi tavallisen hinnalla. Ulko-, parveke- ja pariovia. Jos olet jo avannut asiakastilin, muista aktivoida asiakkuutesi myös verkkokaupassa.


K rauta tili

Kuluttaja-asiakkaille ja yritysasiakkaille löytyy omat tilivaihtoehdot. K -Raudan kanta-asiakkaana hyödyt ja säästät! Jokaiselle asiakkaallemme määritellään sopimushinnasto tilin avaamisen yhteydessä, jolloin saat sovitut hinnat kaupan kaikilta osastoilta ja kassoilta.


Olemme kehittäneet palveluitamme ammattiasiakkaiden erityistarpeet huomioiden. Tarkoituksena on helpottaa tuotteiden hankintaa, tehdä tavaravirrasta laadukasta ja virheetöntä sekä näin mahdollistaa sinulle enemmän aikaa työtekoon. Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja koneellesi. Hyväksytkö evästeiden käytön?


K rauta tili

Lisää tietoja liikkeistä ja niiden tarjoamista palveluista löytyy valitsemalla haluamasi liike. Paikalliset K -kauppiaat ja K -ryhmän ketjut tarjoavat Plussa-asiakkailleen henkilökohtaisesti kohdistettuja etuja ja –palveluita, ja parhaimpia asiakkaita muistetaan erityiseduin. Kaikki Plussa-asiakkaat saavat myös merkittäviä hintatarjousetuja, jotka ovat tarjolla ainoastaan Plussa-korttia käyttäville asiakkaille. Liikevaihto nousi 9prosenttia.


Yhtiön omavaraisuusaste oli prosenttia. Valitse kaupunkisi. Ja tarkasta kaupunkisi tarjouslehtiset. Etkö onnistunut löytämään etsimääsi? Keitä ne on, ne K :n tyypit?


K rauta tili

Kehitän asiakkaille toimivampia myymälöitä ja palveluita: se voi tarkoittaa parempia opasteita tai vaikka uudenlaista myymäläjärjestystä. Asiakkaiden remonttikokemuksia kuunnellessa kohoaa omakin remppakuume! Haluamme palvella kattavasti kaikissa rakentamiseen liittyvissä hankinnoissa. Laajasta valikoimasta löydät laadukkaat rakennusmateriaalit, työkalut ja puutavaran. Meiltä saat kaiken tarvittavan, perustuksista pihanlaittoon!


Tarjoamme laaturatkaisut rakentajalle ja sisustajalle, aina oikeaan hintaan ja asiantuntevalla opastuksella. Hartman on itsenäinen ja monipuolinen rautakauppa, joka haluaa olla asiakkailleen luotettava ja pitkäaikainen kumppani. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman eri asiakastarpeisiin soveltuvia laadukkaita tuotteita ja palveluita kilpailukykyiseen hintaan, tehokasta ja luotettavaa logistiikkaa sekä asiantuntevaa palvelua vankalla kokemuksella. Suunnittelemme ja valmistamme korkealaatuisia huonekaluja sekä uudistamme suomalaisia koteja.


K rauta tili

Pursimiehenkatu 4- Helsinki. Teitä palvelevat kivijalkamyymälämme ark. Meiltä löydät laadukkaat rakennustarvikkeet sekä sisustusmateriaalit ja kodintekstiilit. Rautakauppa keskellä Helsinkiä.


Palvelemme asiakkaitamme ”sokkelista sisustukseen”. Asiakastyytyväisyys on ollut meille aina tärkeä arvo. Tärkeimmät ajankohtaiset talousuutiset, pörssikurssit ja kattavat sijoittajapalvelut löydät Kauppalehdestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit