tiistai 24. lokakuuta 2017

Autokoulu herttoniemi

Suosittuja kohteita, yli miljoona hotellia maailmalla. Ota yhteyttä tänään! Autokoulu Startilla on neljä toimipistettä. Pidämme teoriatunteja jokaisella toimistolla ja myös virtuaalisesti, voit suorittaa teoriat missä toimistossa tahansa.


Kaikki autokoulut, kurssit ja hinnat kätevästi. Vertaile ja valitse sinulle sopivin. Simulaattoriajotunnit voit suorittaa Hämeentien tai Itäkeskuksen toimipisteellä, joista löydät myös toimistopalvelut. Saat kauttamme yksilöllistä ja ystävällistä palvelua. Avoimuutemme ja rehellisyytemme kutsuu kaikkia, vauvasta – vaariin ja mimmistä - mummoon.


Opetus toteutetaan ammattimaisen hartaasti unohtamatta, että nauru pidentää ikää. Meillä suoritat teoriaopinnot verkko-opintoina silloin kun sinulle parhaiten sopii aktiivisuudestasi riippuen jopa päivässä! Voit aloittaa teoriaopinnot halutessasi heti, kun ilmoittautumisesi on vahvistettu.


Valitse sopiva kurssipaketti, ilmoittaudu mukaan ja aloita autokoulu tänään! Sijaintimme kartalla. Katso tietoa B-kursseistamme. Riskikoulutus: vielä vapaita paikkoja, varaa vaikka heti!


Kuorma-autokurssit räätälöidään kysynnän mukaan. Uutta: kuorma-autokurssi englannin kielellä. Teoriatunnit mahdollista suorittaa itsenäisesti verkossa. Modernit opetusvälineet.


Lisäksi Helsingissä voi suorittaa seuraavia, vain netissä suoritettavat teoriatunnit sisältäviä koulutuksia: mopokortti, mopoautokortti, traktorikortti, EAS-kulutus (ensimmäisen ajokortin suorittaja) sekä ajokieltokoulutus. Soita, lähetä sähköpostia tai tule paikan päälle! Alla löydät toimistojen yhteystiedot ja aukioloajat. Meiltä saat laadukkaan ajo-opetuksen ja ajokortit moposta rekkaan. Luotettava autokoulu.


Toimisto avoinna: MA - 15. Kontulassa ja Itäkeskuksessa. HERTTONIEMI , Ajovarma Oy. Tervetuloa ajo-opetukseen! Helsinki Herttoniemi Lämmittäjänkatu B, 5. AJOHARJOITTELURADAT.


Uudenmaan ajoharjoitteluradat oy. Hinnasto voimassa toistaiseksi. K1-Katsastajien tiloissa. Myymme käytettyjä ajoneuvoja ja olemme myös Peugeot -mopojen valtuutettu jälleenmyyjä. TO - PE SULJETTU HUOM!


Ajotunnit ja teoriatunnit pyörivät normaaliaikataulun mukaisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit