tiistai 10. lokakuuta 2017

Auton tiedot rekisterinumerohaulla ilmainen

Tarkista auton tai muun ajoneuvon tiedot. Rekisterinumerohaku kertoo hetkessä omistajatiedot ja muut ajoneuvotiedot. Tärkeitä tietoja autoa ostettaessa ovat mm. Nyt hakupalvelusta saa ilmaiseksi esimerkiksi ajoneuvon tekniset tiedot ja seuraavan katsastusajankohdan pelkällä rekisteritunnuksella tai valmistenumerolla. Julkiset ajoneuvotiedot -palvelusta saa rekisteritunnuksella tai valmistenumerolla haettua esimerkiksi ajoneuvon tekniset perustiedot, katsastustiedot, matkamittarilukemat, kulutus- ja päästötiedot sekä rengastiedot.


Loistavaa, kun sovellusta voi käyttää yrityksen liittymästä huolimatta. Tiedä mitä ostat - tarkista auton tiedot helposti rekisterinumerohaulla. Hae ajantasaiset Traficomin tiedot autosta nopeasti ja edullisesti Rekkari. Esimerkki­viesti: ABC-123.


Tee peruskysely tästä syöttämällä rekisterinumero sille varatttuun kenttään. Palvelun tietoja (esim. auton tiedot ) on tarkoitus hyödyntää lähtökohtaisesti kuluttajien ajoneuvokaupan yhteydessä varmistamaan kaupan luotettavuutta ajoneuvotietojen tai omistajan osalta esimerkiksi selvittämällä, että myyjä omistaa ajoneuvon. Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi on julkaissut ajoneuvoliikennerekisterin tietoja maksutta saataville sivuillaan. Tässä artikkelissa käydään läpi, kuinka etsit internetistä auton tiedot ilmaiseksi pelkällä rekisterinumerolla.


Oletko jo käynyt tarkistamassa ajoneuvosi tiedot Trafin sähköisessä ajoneuvon asiointipalvelussa? Omat ajoneuvotiedot saat palvelusta ilmaiseksi. Saat vastauksena mm.


Palvelussa voit hoitaa myös ajoneuvoon liittyvän paperisodan vaivattomasti ja nopeasti. Mitkä ovat auton päästöt? Kuinka painavaa jarrullista peräkärryä autolla saa vetää? Millaiset renkaat autoon sopivat? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen lataamalla Tekniset tiedot -raportin.


Trafin julkiset ajoneuvotiedot -palvelu on uudistunut. Tärkeää tietoa ajoneuvoista edullisesti. Vertaile vaikka kyselyiden sisältöjä ja katso video ja pikakäyttöohje. Traficom on palveleva liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteri- ja valvontaviranomainen. Ajoitpa sitten omistus- tai työsuhdeautoa, seuraavan menopelisi valinta on tähänastisista ratkaisevin.


Auton tiedot rekisterinumerohaulla ilmainen. Trafi kertoi maanantaina, että sen julkiset ajoneuvotiedot -palvelu on uudistunut. Palvelun maksullisesta osuudesta saa tiedot ajoneuvon omistajista ja haltijoista, sekä ajoneuvon historiasta, mm. Tietoihin voi sisältyä tietojenluovutusrajoituksia, jolloin Trafi ei voi luovuttaa ajoneuvon tietoihin liittyviä henkilötietoja. Auton varaosat Laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme löydät sopivat ja hyväksytyt varaosat kaikkiin yleisiin automerkkeihin.


Meiltä voit hakea myös juuri sinun autoosi sopivat varaosat rekisterinumerolla. Ohi ajaa komea saksalainen urheiluauto, mutta kuinka paljon siinä on tehoa suhteessa auton massaan? Enää kaveriporukassa ei tarvitse heitellä valistuneita arvailuja autojen teknisistä tiedoista, sillä Trafi on uudistanut verkkopalvelunsa ja tuonut samalla autojen tekniset tiedot rekisterinumerohaun taakse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit