torstai 26. lokakuuta 2017

Uudet nopeusvalvontakamerat välähdys

Laajan valikoiman kirjakauppa netissä. Tutustu valikoimaan ja tilaa heti! Uudenmalliset nopeusvalvontakamerat sijoitetaan aluksi valtatie 4:lle ja valtatie 6:lle. Työt aloitetaan vajaan sadan kilometrin matkalta nelostiellä väliltä Lusi -Vaajakoski. Nelostielle sijoitetaan kameraa ja kuutostielle, vajaan kilometrin matkalle, asennetaan uudenmallista kameraa.


Uudet kameratolppien tutkat toimivat niin sanotulla tracking radar-tekniikalla. Se pystyy hahmottamaan useita kohteita ja ottaa jopa kohdetta hallintaan, kun ajoneuvoja tulee. Tutka seuraa ajoneuvoja noin 1metrin päästä asti. Teiden varsilta tutut laatikkomalliset nopeusvalvontakamerat saavat pian rinnalleen ison joukon niitä huomattavasti hoikempia virkaveljiä.


Poliisin käyttöön on päätetty tilata 1nopeusvalvontalaitteistoa. Pääosin ne ovat kiinteitä laitteistoja ja muodoltaan täsmälleen samanlaisia kuin on nyt käytössä Ruotsissa: hoikkia ja korkeita. Suomen maanteille on tulossas kolmen seuraavan vuoden aikana 1uutta automaattista nopeusvalvontakameraa. Poliisihallitus kertoi viime viikolla, että on kilpailuttanut yhdessä Liikenneviraston kanssa automaattisen.


Uudet , tutkaa hyödyntävät ruotsalaiset nopeusvalvontakamerat ovat tarkempia ja monipuolisempia kuin edellisen sukupolven laitteet. Suoran lähetyksen haastattelut ovat ohi - nyt lähetyksessä jännätään vain sitä milloin kamera välähtää. Suomen nopeusvalvontakamerat välähtävät selvästi useammin kuin ruotsalaiset kollegansa. Suomessa toimivan 1kameran ohi ajoi viime vuonna 1miljoonaa ajoneuvoa. Laskelmoivat väistöt vastaantulevien kaistalle vähenevät, koska maassa kulkevan silmukan kiertäminen ei enää auta kaahailijaa.


Uudet peltipoliisit mittaavat ajonopeuksia tutkatekniikalla jopa 1metrin päästä. Vanhatkin peltipoliisit kuitenkin pysyvät entisillä paikoillaan. Ne on todettu toimintavarmoiksi. Tarkoitus olisi saada päivitettyä auton kiinteään naviin uudet kameratolpat ja ehkä muitakin kiinnostavia kohteita. Navi imee itseensä GPX -formaattia,.


Houkutus ajaa ylinopeutta voi kesäkeleillä olla suuri. Moni pohtii, kuinka paljon ylinopeutta voi ajaa ilman, että siitä tulee huomautusta tai sakkoa. Teknisen varmuusvähennyksen vähentämisen jälkeen rikesakko. Lappeenrannassa ravattiin lauantaina perinteiset Villinmiehen Tammakilpailut.


Onko Suomi tullut hulluksi? Sisut ovat Näpeille tuttuja merkkejä, mutta useamman auton kaupassa Volvo pystyi tarjoamaan valmiin auton nopeasti joten uudet autot jakaantuivat tällä kertaa näin. Toyota-huolto FORD-HUOLTO TEBOIL-PESU! Huollamme myös muut merkit ? Vs: Sakkoja sakkoja sakkoja lisää sakkoja.


Ja kun ajaa reilusti vuoteen alkaa noita vahinkoja tulla vaikka ajaisi kuinka vakkarit päällä. Ja onhan noita piippareita ollut jo 80-luvulta lähtien ihmisillä käytössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit