tiistai 10. lokakuuta 2017

Litteroija työpaikat

Duunitorilta löydät avoimet työpaikat ammatin ja alueen perusteella. Katso avoimet työpaikat ja hae uusia töitä jo tänään! Avoimet litteroija työpaikat. Hakukoneella löydät kaikki avoimet työpaikat helppokäyttöisen ja selkeän käyttöliittymän avulla.


Jos haet litterointityötä, lähetä tietosi tästä hakemuslomakkeella niin sinut huomioidaan ensimmäisten joukossa heti seuraavassa haussa. Tämä työpaikka, Litteroija (freelance), on ilmoitettu TE-palvelut-palvelussa 23. Lingsoft Language Services Oy.


Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09. Murteet ja aksentit. Työpaikka sijaitsee kunnassa. Jos puhujat puhuvat voimakkaalla murteella tai aksentilla, on tallennetta mahdollisesti kuunneltava monta kertaa, jotta litteroija voi olla varma, että hän on ymmärtänyt kaiken sanotun.


Litteroinnille määritelty taso kertoo, kuinka yksityiskohtainen litterointi tarvitaan. Hintaa vaikea arvioida, koska tätäkään ei olla pyydetty aiemmin. Olen Wannadon viestintäasiantuntija, bloggaaja, litteroija ja kuvittaja.


Olen työskennellyt viestinnän parissa 19-vuotiaasta lähtien aina pienistä paikallislehdistä kaupungin hallintoon ja Ulkoasiainministeriöön saakka. Ja ovat litteroijat tänä vuonna saaneet palkkaansa lisää. Acoladissa pääset työskentelemään yrityksessä, jossa osaamistasi arvostetaan.


Osaaminen ei ole vain tietojen ja taitojen yhdistelmä. Se on mahdollisuus tuoda esiin omia ideoita, omia taitoja ja omaa persoonallisuutta. Kansainvälisen yrityksen on tärkeää pystyä viestimään monella kielellä. Oli kyse sitten verkkosivuista, sosiaalisen median kanavista, yritysesitteistä, käyttöohjeista tai markkinointimateriaalista, käännämme viestisi haluamallesi kielelle.


Oli siis seurattava tarkasti yleistä työmarkkinatilannetta. Työtä Kotoa Käsin Kokemuksia! Joukkorahoituskampanjan sivustolla kerrotaan, että Honkelan näköaivokuorella oleva kasvain peittää puolet hänen näkökentästään, minkä takia hän tarvitsee kirjan kirjoittamista varten sekä inhimillistä että teknistä apua. Tarkoituksena on palkata Honkelan avuksi tekstin litteroija ja toimittaja.


Timo Honkelan ystävät ovat avanneet joukkorahoituskampanjan, jotta Honkelan elämäntyön keskeiset tulokset saadaan koottua kirjaksi. Näytä niiden ihmisten profiilit, joiden nimi on Matti Syrjälä. Leena ÅkerbLad Epävarmuuden tuolla puolen Muuttuvat työmarkkinat ja prekaari toimijuus Publications of the University of Eastern Finland Dissertations in Social.


TIIVISTELMÄ Takalo, Susanna Mikä nuorta liikuttaa? Eli tee töitä kotona suomimeillä wie lange dauert die kostenlose schufa selbstauskunft! Arvoisa litteroija -hikkaj.


No ei ole tuommoista yytä tässä näppäimistössä. Pykälät ja euronmerkit on, mutta esim. Hyvin näilläkin pärjää. No nyt viikoksi näppäimet kiinni, ja joulumatkalle lähteepi Vox ynnä waimo.


Lumisia jouluja sinne Maan Korpeen ! Litteroija tekee jo litterointivaiheessa tulkintaa siitä, mikä aines on tutkimuksen kannalta merkityksellistä ja merkitään litteraatioon. TalentConnect is a Helsinki-based recruiting agency bridging the gap between students and employers.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit