tiistai 3. lokakuuta 2017

Kela puhelinaika

Kela neuvoo puhelimessa ma–pe klo 9–16. Numerot on jaettu elämäntilanteittain ja niissä neuvoo asiaan perehtynyt palveluneuvoja. Voit pyytää kielitulkkausta missä tahansa Kelan palvelupisteessä tai soittamalla puhelinpalveluun. Jos tarvitset tulkkausta. Puhelinpalveluunne ei pääse ruuhkan vuoksi.


Kela puhelinaika

Soittaakohan joku minulle Kelalta takaisin vai joudunko varaamaan uuden ajan? Kela toimisto on tällä hetkellä kiinni. Minulla oli puhelinaika tänään 30. Kukaan ei soittanut minulle. Tätä hoitotuen anomista varten KELA vaatii tarkasti täytetyn kastelupäiväkirjan.


Tilaus epäonnistui! Oho, järjestelmässä tapahtui näköjään virhe, emmekä saaneet lisättyä osoitettasi tilaajalistaan. Kokeile vaikka uudestaan, ja jos ei auta, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin voimme tarkistaa asian. Kela korvaa osan lääkärikäyntimaksusta. Käytössämme on Kelan suorakorvaus, joten korvaus voidaan vähentää suoraan kassalla.


Suorakorvauksen saaminen edellyttää, että näytät vastaanotolla Kela -korttisi. Lue lisää lääkärikäyntien ja tutkimusten kulujen Kela -korvauksista tai hammashoidon Kela -korvauksista. Sitä voi saada henkilö tai perhe, jonka tulot ja varat eivät riitä välttämättömiin jokapäiväisiin menoihin. Pikaopas neuvoo sinua tuen hakemisessa.


TE-toimistot ovat avoinna arkisin klo 9-16. Voit tehdä veroilmoituksen OmaVerossa jo nyt. Muista myös ilmoittaa ja maksaa arvonlisävero viimeistään 2. MedWind on pian taas avoinna. Ensimmäinen puhelinaika ajantilausta varten on perjantaina 4. Sen jälkeen puhelinaika torstaisin klo 8-10. Terveyspalvelut ajanvaraus.


SIIRRY TÄSTÄ UUSILLE SIVUILLE. Suun terveydenhuollon ajanvaraus. Kelan ja muiden järjestöjen kurssitarjonta IBD:tä sairastaville. Kelan kursseille haetaan Kelan lomakkeella KU 13 joka toimitetaan täytettynä asuinpaikan Kelan toimistoon.


Mikäli sinulla on voimassa oleva perustoimeentulotuen päätös, voit hakea harkinnanvaraista toimeentulotukea suoraan sosiaalitoimesta. Kela siirtää hakemuksen harkinnanvaraisen osuuden kuntaan. Lääkärit toimivat pääasiassa itsenäisinä ammatinharjoittajina ja päättävät itsenäisesti hinnoistaan.


Vastaanottokäyntien ja puhelinkonsultaatioiden hinnat ovat suuntaa-antavia ja voivat vaihdella asiantuntijan määrittelemän hinnan mukaan. Anna maatalouden veroilmoitus viimeistään 2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit